Struer

Anklaget kunne ikke huske noget fra dødsulykke på Thyholm

59-årig mand havde stort set ingen hukommelse om det trafikuheld, som han var involveret i, hvor en 57-årig kvinde blev dræbt 1. september. Arkivfoto: Morten Nielsen

Struer: Den 1. september blev en fatal dag for to mennesker. Delvis for en 59-årig mand, der pludselig skiftede kørebane på Hovedvejen på Thyholm, og ikke mindst for den 57-årige kvinde, hvis bil han ramte.

Kvinden døde i trafikuheldet, og manden blev sigtet for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder, da han ifølge politiet var påvirket af spiritus.

Manden har ikke selv kunnet møde i retten til et grundlovsforhør i forbindelse med sagen på grund af sine kvæstelser, men tirsdag var han rask nok til at stå foran en dommer.

Ifølge anklager Nanna Lundhøj, der tog grundlovsforhøret for politiets anklagemyndighed, havde han ikke meget at sige under mødet.

- Han erkendte at have kørt bilen, men mente ikke, at han havde drukket i et sådan omfang, at han kunne have haft den høje promille, som der er i sagen. Derudover kunne han ikke huske meget, fortæller hun.

Nanna Lundhøj ønsker ikke at videregive, hvor høj en promille manden havde, men Ritzau har tidligere skrevet, at der er tale om en promille på "mindst 2,06". Manden erklærede sig indforstået med at være varetægtsfængslet frem til 30. oktober, hvor straffesagen begynder i retten.

- Så han erkender at have kørt bilen, men nægter de øvrige omstændigheder, siger Nanna Lundhøj.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Tidligere stemmesluger for DF vil tilbage som socialdemokrat: Jeg tror, jeg var gået uanset hvad

Struer

Hvordan lyder Limfjorden mon, hvis man ligger på bunden af den?

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Struer

Regn til nye sansehaver

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

112

Mand fundet død ud for Venø

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Annonce