Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Super Mario 3D All-Stars er et triple-jump ned ad mindernes allé

Super Mario 3D All Stars består af Super Mario Galaxy, billedet, Super Mario Sunshine og Super Mario 64. Der er timevis af underholdning, uanset om man fik spillet spillene, da de blev udgivet første gang, eller ej. Pr-foto
Super Mario fejrer sin 35 års fødselsdag med en tredobbelt udgivelse af de bedste 3D-varianter af Super Mario i én overdådig pakke
Annonce

Hvis du ejer en Nintendo Switch, er du ikke i tvivl om, at verdens mest populære blikkenslager fejrer sin 35 års fødselsdag i år. Der er masser af tilbud på eksisterende Mario-spil, events i andre spil på konsollen og derudover nye LEGO-sæt med Mario, Kinder-æg legetøj med Mario og… listen bliver ved. De går all in, Nintendo.

Faktisk er fejringen langt fra forbi med den udgivelse, anmeldelsen her handler om, for der kommer et nyt Mario Kart Live senere i år med fjernstyrede biler, en særlig version af Super Mario Bros., hvor 35 spillere dyster mod hinanden og en række events i eksisterende spil – ikke begrænset til Mario-titler, men fx også Splatoon 2.

Super Mario Sunshine udkom oprindeligt på den lille skive til GameCube, men missede man Mario på "madkassen", som Gamecube også blev kaldt, så får man nu chancen igen. Pr-foto

Her og nu handler det dog om den udgivelse, som flest nok vil sætte pris på, nemlig Super Mario 3D All-Stars. Nintendo har allerede udgivet en Super Mario All-Stars i deres e-shop med tre af de bedste 2D-titler, men her er det tre af de mest elskede 3D-titler, der udgives i én pakke: Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. De tre spil er fra henholdsvis Nintendo 64, Game Cube og Wii.

Annonce

Ældes med ynde

De tre titler er alle ældet med ynde – selvfølgelig nogle mere end andre. Det er til at se, at Super Mario 64 har 23 år på bagen, men hvis du som undertegnede spillede det, da det banebrydende første Super Mario i rigtig 3D udkom, så er det altså en charmerende triple-jump ned ad mindernes allé. For selvom der er sket meget med grafikken siden 1997, så holder gameplayet stadig.

Super Mario 64 var banebrydende, da det kom i 1997, og man for første gang kunne spille som Mario i 3D. Selvom der er sket meget med grafikken siden da, er det stadig et underholdende spil i 2020. Pr-foto

Det samme gælder Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Her er grafikken noget mere taknemmelig, uden kanter så pixelerede, at du kan skære dig på dem.

Selvom alle tre spil har en del år på bagen, så har de fået en kærlig opdatering til Nintendo Switch, så grafikken er poleret – selvom den stadig er meget tro mod originalerne – og ikke mindst styringen er optimeret, så det føles let og ligetil at komme i gang, selvom du sidst spillede Mario Odyssey.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Har du spillet spillene før, holder de stadig, og hvis de er nye for dig, så er det virkelig mange timers underholdning, der her serveres i én samlet pakke.

Titel: Super Mario 3D All-Stars

Udgivelsesdato: 18. september

Platform: Nintendo Switch

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kommunen skærper restriktionerne

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Struer

Festival vil stadig gasse virus væk

Annonce