Annonce
Holstebro

Annette Lind: Jeg er rigtig godt tilfreds

- Jeg synes, det er rigtig skønt, at vi har fået så overbevisende en rød sejr, men det er klart, jeg venter selvfølgelig i spænding på de personlige stemmetal, siger Annette Lind (S). Foto: Morten Stricker.
Det socialdemokratiske folketingsmedlem Annette Lind er dobbelt glad; glad over en stor valgsejr til rød blok, men også lykkelig over udsigten til flere kolleger fra partiet Venstre.
Annonce

Holstebro: For Annette Lind, den socialdemokratiske spidskandidat i Holstebrokredsen, fik valget præcist det udfald, hun havde håbet på.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Det blev til en kæmpe valgsejr til rød blok. Det er skønt, siger folketingsmedlemmet, der torsdag formiddag endnu ikke kendte sit personlige stemmetal, men som med al sandsynlighed er klar til fire år mere i Folketinget.

- Der er sket en nedsmeltning i blå blok og en kæmpe stor flytning hen over midten. Mange kernevælgere i vores del af landet er kommet tilbage, så jeg synes jo nærmest, at der er tale om en normalisering, konstaterer Annette Lind.

Men både SF og de Radikale er haft en betydeligt større fremgang end S. Hvorfor det - tror du?

- Det er nemmere at være et lille parti. Du kan sige flere ting uden at blive holdt til regnskab for det. Det er klart, at vi (Socialdemokratiet, red) er nødt til at passe på med at melde ting ud, siger Annette Lind.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem glæder sig dog også, at hun får flere kolleger i Folketinget, som repræsenterer landets næststørste parti, Venstre.

- Jeg har det fint med, at Venstre har taget stemmer fra Dansk Folkeparti og Liberal Alliance og med, at Stram Kurs ikke kom ind, siger Annette Lind.

Hun erkender, at det er svære regeringsforhandlinger, der venter Mette Frederiksen.

- Der er stillet mange krav, men jeg sætter min lid til, at min formand får det forhandlet på plads i første omgang, så vi ikke får svenske tilstande og står uden regering i tre måneder. Og jeg håber, vi får en ren S-regering, der kan samarbejde bredt med flere partier. Jeg tror, det er bedst for Danmark, og det var det, vi gik til valg på, siger Annette Lind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce