Annonce
Holstebro

Ansatte på plejecenter smittet med corona

Der er konstateret Covid-19 blandt personalet på Bakkebo i Vinderup. Foto: Morten Stricker
- Jeg kan ikke fortælle, hvor mange det drejer sig om. Men jeg kan bekræfte, at vi har smitte blandt personalet på Bakkebo, fortæller direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune, Lone Becker Kjærgaard.
Annonce

Vinderup: Selvom Pensionistcenter Bakkebo har taget alle sine forholdsregler, er medarbejdere blevet ramt af coronavirussen.

Det bekræfter Lone Becker Kjærgaard, der er direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune.

- Da det bliver personfølsomme oplysninger, når medarbejderstaben ikke er større, kan jeg ikke fortælle, hvor mange det drejer sig om. Men jeg kan bekræfte, at vi har smitte blandt personalet på Bakkebo, siger hun.

Hvorvidt resten af personalet skal testes for coronavirus afhænger af Sundhedsstyrelsen.

- Vi følger de anbefalinger, der er fra Sundhedsstyrelsen, og det er klart, at hvis de har symptomer, skal de tjekkes, og vi er selvfølgelig særligt opmærksomme, når vi har registreret smitte, siger Lone Becker Kjærgaard.

Der er 47 plejeboliger på Pensionistcenter Bakkebo, og da de ældre er i den udsatte kategori, er det sårbart, når nogle blandt personalet er testet positive, mener Lone Becker Kjærgaard.

- Det her er bestemt ikke noget, vi bryder os om. Vi har siddet de sidste tre uger og forberedt os på det og arbejdet for at undgå, det skulle ske, men vi har også godt vidst, at det nok ville være svært at undgå det, når man tænker på, hvor meget personale der er på plejecentrene i kommunen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce