Annonce
Lemvig

Hele Wærket får et ansigtsløft

Håndværkerne er i gang med at give Wærket den sidste finish efter halvandet års ombygning. Foto: Morten Stricker
Annonce

Thyborøn: Ud over de omkring 43 millioner kroner, Wærket i Thyborøn har brugt på ombygningen af en tidligere idrætshal til et vandkulturcenter, har pengepungen også været fremme for at lave en yderligere modernisering af centret.

Omkring syv millioner kroner er blevet brugt på en renovering og flytning af omklædningsfaciliteterne, som blandt andet håndbolden og fodbolden benytter sig af.

- Vi har blandt andet lavet en bedre ventilation og udskiftet den tidligere elvarme med fjernvarme. Desuden er der lagt nyt gulv og vi har også fået nye brusere her, fortæller centerleder Jesper Vinther Fruergaard.

Det 50 år gamle halgulv i Hal 1, der havde lagt træplanker til utallige håndboldkampe og andre begivenheder, siden åbningen af hallen i 1968, er også blevet udskiftet. I stedet har man fået et såkaldt PU-gulv. Belægningen er spartlet ud på et gummibelag, et lag med lastfordeler samt to lag strøelse.

Der er også blevet plads til en multihal i den tredjedel af den tidligere hal, der ikke er blevet brugt til vandkulturcentret.

Endelig er køkkenfaciliteterne blevet udvidet og et nyt cafeteria lavet i stueetagen af centret. Det tidligere cafeteria på førstesalen er nedlagt og rummet her vil fremover hovedsageligt blive brugt til konferencer, klubaktiviteter eller fester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce