Navne

Ansvar for specialiserede bosteder

Ole Christian Graversen bliver chef for 435 medarbejdere, der er fordelt på 11 adresser i Region Midtjylland. PR-foto

Regionen: Ole Christian Graversen er fra 2. januar ny områdechef for Specialområde Børn og Unge (SBU) i Region Midtjylland. Han skal være med til at løfte området efter en turbulent tid, skriver regionen i en pressemeddelelse.

Han får ansvar for specialiserede bosteder for børn og unge med hovedsæde i Risskov og afdelinger i Ulfborg, Viborg, Norddjurs og Hedensted

Ole Christian Graversen er 50 år og kommer fra en stilling som forstander ved Fårupgaard Ungecenter i Vejle Kommune. Her har han udviklet en traditionel døgninstitution til et professionelt center for unge med svære opvækstvilkår og psykiske sygdomme.

Den nye områdechef er uddannet pædagog og har taget en række lederuddannelser. Han har desuden været involveret i bestyrelser på børn- og ungeområdet samt virket som oplægsholder og underviser.

Ole Christian Graversen bliver chef for 435 medarbejdere, der er fordelt på 11 adresser i Region Midtjylland. En af hans første og vigtigste opgaver bliver at få gennemført en række planlagte forandringer, der skal styrke kvaliteten i specialområdets arbejde. Det har været nødvendigt i kølvandet af, at specialområdet tidligere på året blev kritiseret af Socialtilsyn Midt.

0/0

Tophistorier

Annonce
Navne For abonnenter

Og vinderen er …"en fremragende arkæolog"

Annonce
Annonce
Annonce
Portræt

Det kræver et ganske særligt tillids-forhold

Navne For abonnenter

Pølsevognens ukronede dronning: Jeg er en rigtig fiskepige

Tophistorier

Annonce