Annonce
Region

Antallet af indlagte falder på landsplan men stiger i Region Midtjylland

Antallet af indlagte med covid-19 i Region Midtjylland er lørdag steget til 87. Arkivfoto: Morten Stricker
En stigning på otte indlagte i Region Midtjylland, mens antal indlagt falder på landsplan. Det er, hvad lørdagens tal for indlæggelser viser. Desuden er der en stor stigning i antal ansatte testet positive for coronavirus.

Regionen: I lørdagens tal er antallet af ansatte i Region Midtjylland for anden dag i træk vokset markant. Mens fredagens tal viste 118 smittede, var der lørdag testet 140 regionsansatte positive med Covid-19. Det er dog i øjeblikket ikke muligt at få klarhed over præcis hvilke funktioner de corona-ramte ansatte passer - eller ikke passer.

Lørdag den 4. april klokken 13.00 offentliggjorde Region Midtjylland desuden som sædvanligt dagens oversigt over indlagte samlet i regionen - samt i de forskellige hospitalsenheder. Antal indlagte er nu 87 - heraf 29 på intensiv. Det er en stigning af indlagte på 8, mens antallet af indlagte ligger stabilt på 29. Stigningen i indlagte er parallel med et samlet fald på landsplan.

Hospitalsenhed Vest er stadig den enhed, der har flest indlagte - og det antal er steget med fire personer siden fredag.

Fordelt på de enkelte hospitaler i regionen ser søndagens antal af indlagte følgende:

Aarhus Universitetshospital: 24

Regionshospitalet Randers: 7

Regionshospitalet Horsens: 6

Hospitalsenheden Vest: 36

Hospitalsenhed Midt: 13

Psykiatrien: 1

Indlagte i Danmark og alle regioner

Indlagte på midtjyske hospitaler

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce