Annonce
Sport

Arsenal nøjes med uafgjort efter god stime med sejre

Arsenal og Crystal Palace tog et point hver, da de to mandskaber torsdag aften mødtes i Premier League. Foto: Neil Hall/Reuters
Arsenal udvidede ikke sejrsstimen mod Crystal Palace, men kan trøste sig med at være ubesejret i fire kampe.

Det endte uden scoringer, da Arsenal og Crystal Palace torsdag aften spillede den sidste kamp i Premier Leagues midtugerunde.

0-0-resultatet betyder, at Arsenal missede muligheden for at forlænge en stime på tre sejre i træk i ligaen. Mandskabet er dog stadig ubesejret i fire kampe og inde i en mere positiv periode i forhold til tidligere på sæsonen.

Arsenal ligger med det målløse resultat på 11.-pladsen i Premier League med 24 point. Crystal Palace er nummer 13 med 23 point.

Crystal Palace var undertippede i torsdagens opgør, men holdet fik lukket godt ned defensivt og holdt Arsenal fra de helt store chancer.

Dermed endte det også endnu en gang uden scoringer til Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang, der har gang i en svær sæson. Den normalt så målfarlige Arsenal-anfører har blot scoret tre ligamål indtil videre.

Arsenal-manager Mikel Arteta fik en skidt start på sæsonen, men de nylige sejre over West Bromwich, Brighton og Chelsea har rettet lidt op på det.

Næste opgave for Arsenal er 18. januar mod Newcastle.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Minut for minut: Ja da! Lemvig tager flot sejr i Skanderborg og øger afstanden til sidstepladsen

Sport For abonnenter

Karakterer: Hold nu op, der er mange topkarakterer efter sådan en sejr

Annonce