x
Annonce
Lemvig

'Danmark har talent': Aske fik guldknappen og er direkte videre til liveprogrammerne

Aske Sjørvad Johnsen fra Vandborg leverede en så overbevisende indsats i TV2-programmet Danmark Har Talent, at han blev sendt videre til næste runde i programmet. Arkivfoto: Søren Palmelund

Vandborg/København: Der var guldknap, konfetti og en billet til næste runde i programmet, da freestyle-rapperen Den Lette Gade lørdag aften var på scenen i TV2-programmet Danmark Har Talent.

Den Lette Gade har det borgerlige navn Aske Sjørvad Johnsen, og han stammer fra Vandborg ved Lemvig. Han var på scenen sammen med sin makker, MC Lillebror, og her skulle de freestyle over forskellige ord, som dommerne havde skrevet og tegnet på et skilt, skriver Ekstra Bladet.

Peter Frödin skrev "mellemkød", Sus Wilkins havde skrevet rapperen Jay Z sit skilt, mens Simon Juul havde skrevet "labskovs". Endelig havde den sidste dommer, Signe Lindkvist, tegnet et par bryster på sit skilt.

Den Lette Gade og MC Lillebror fik flettet de fire ord ind i deres rap på så overbevisende facon, at de to værter, Rasmus Brohave og Cecilie Haugaard trykkede på den knap, der sendte dem videre i programmet, skriver Ekstra Bladet.

Aske Sjørvad Johnsen er dog ikke uden evner inden for freestyle-rap. Han er nemlig regerende dansk mester i disciplinen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Aflyser 1. maj-arrangementet

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce