Ulfborg/Vemb

ATV-klub får 240.000 til nyt klubhus

ATV-klubben i Ulfborg har nu fået 240.000 kroner til nyt klubhus, og det glæder klubbens bestyrelsesformand. Arkivfoto

ATV-klubben i Ulfborg har nu fået 240.000 kroner til indkøb af en værkstedspavillon.

Ulfborg: En 5-6 kvadratmeter stor skurvogn. Det er, hvad Ulfborg ATV-klub indtil nu har haft at tilbyde medlemmerne som klubhus. Men nu er der flere kvadratmeter på vej.

For lige før jul donerede Trygfondens regionale råd i Region Midtjylland 11 millioner kroner til forskellige regionale projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Og her blev det blandt andet Ulfborg ATV-klub, der havde ansøgt om penge fra puljen, der blev udvalgt til at modtage støtte. I alt 240.000 kroner får klubben nu til at indkøbe et større klubhus.

- Det går til sådan en værkstedspavillon, som et firma i Ikast laver, hvor der er et lille tekøkken og et lokale, hvor man sidde i tørvejr, fortæller en glad Ronni Ørts Guldbjerg, der er bestyrelsesformand i klubben.

Værkstedspavillonen, der fremover bliver klubhus for de knapt 100 medlemmer i klubben, er på 30 kvadratmetre og har indbygget toiletfaciliteter.

Endnu ved bestyrelsesformanden ikke, hvornår klubhuset kommer til.

- Der bliver jo nok noget med noget lokalplan og byggetilladelse, men jeg vil da satse på, at det kommer til i løbet af året. Jeg ved ikke hvornår endnu, og heller ikke hvor lang leveringstid, der er på det fra fabrikkens side, siger han.

- Men det bliver godt at få et sted, hvor man kan gå ind og lave lidt kaffe. Og det bliver også rart for de unge, der måske står i kø for at bruge maskinerne, at der er et sted, de kan gå hen og vente, hvis det regner, siger han.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil kilede sig fast i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nu kan nye elever blive kørt til og fra friskole

Tophistorier

Holstebro

De er fra Grønland, på uddannelse i Holstebro - og takker for Trumps tilnærmelser

Lemvig

Turist-tallet overgår rekorden

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Lemvig

Foreningen Klimatorium: - Vi skal nok få medspillere

Lemvig

Den gemte og glemte fjord kommer frem i lyset: Naturpark indvies på søndag

Annonce