Annonce
Holstebro

Avis-maraton åbner for ekstra tilmelding

Der er nu en ekstra chance for at melde sig til Dagbladets Avis-maraton. Løbefællesskabet forventes igen i år at samle godt 400 deltagere. Foto: Morten Stricker
Som tidligere år åbner Dagbladets Avis-maraton igen for tilmeldingen til den nye sæson.
Annonce

Holstebro: Onsdag den 19. februar lyder startskuddet til en ny sæson af Dagbladets Avis-maraton.

Tilmeldingen sluttede i første omgang 2. februar. Men efterfølgende har der været en stor interesse for at komme med i projektet - både fra nye og tidligere deltagere.

Derfor bliver der søndag den 16. februar åbnet for en kort omgang ekstra tilmelding til den 18. udgave af Avis-maraton.

Igen i år er fællestræningen onsdag aften kernen i projektet. 35 frivillige trænere og fartholdere er klar til at hjælpe nye og rutinerede løber frem mod deres mål. De første fælles løbeture er på tre kilometer, så alle har mulighed for at være med fra start.

Deltagerne har vidt forskellige mål. Blandt de nye deltagere er der mange, der har som ønske at komme i bedre form eller kunne løbe ti kilometer inden sommerferien. Andre ønsker at kunne gennemføre et maratonløb på 42 kilometer eller et halvmaratonløb i løbet af sæsonen.

I år slutter sæsonen med en udenlandstur til Lübeck, hvor det er muligt at løbe 10 km. 21 km eller 42 km. Turen arrangeres i samarbejde med Holstebro RejseCenter.

I 2019 blev der etableret en gågruppe, hvor der hver onsdag er træning på lige fod med løberne. Det bliver gentaget i år. Distancerne er lidt kortere end løbernes, så de forskellige grupper kommer i mål på nogenlunde samme tid, så alle kan være en del af fællesskabet.

Første arrangement i den nye sæson er onsdag den 19. februar, hvor der er stort informationsmøde for alle deltagere på Holstebro Gymnasium.

I år er der et ekstra krydderi på infoaftenen, da triatleten Michelle Vesterby kommer og fortæller om sin egen karriere og ikke mindst give deltagerne et boost frem mod en ny sæson, så de er motiverede til at komme i gang med træningen.

Tilmeldingen foregår på projektets hjemmeside www.avis-maraton.net. Det koster 400 kroner at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce