Annonce
Sport

Axelsen og Jan Ø. er klar til danskermøde i Barcelona

Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen tørner sammen i Spain Masters. Vinderen kan møde endnu en dansker.

Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen skal mødes i kvartfinalen i badmintonturneringen Spain Masters.

Annonce

Det står klart, efter at de begge vandt deres kampe i anden runde torsdag.

Jan Ø. Jørgensen, der er tredjebedste dansker på verdensranglisten, lagde ud med at besejre russiske Sergey Sirant 21-14, 21-9 i hallen i Barcelona.

Lidt senere fulgte Axelsen, Danmarks næstbedst rangerede spiller i verden, op med at sende franskmanden Brice Leverdez ud.

Axelsen brugte 34 minutter på at besejre Leverdez 21-11, 21-15.

Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen har mødt hinanden syv gange i karrieren. Axelsen har vundet de fire, mens den seks år ældre modstander har vundet tre.

Endnu et danskermøde kan vente for vinderen af duellen mellem Jørgensen og Axelsen. Hvis verdensranglistens nummer 20, Rasmus Gemke, slår malaysiske Liew Daren, møder han en af sine landsmænd i semifinalen.

Den eneste tilbageværende dansker i damesingle, Julie Dawall Jakobsen, tabte torsdag i anden runde i to sæt til Busanan Ongbamrungphan fra Thailand.

Heller ikke i damedouble vil der være dansk repræsentation i kvartfinalerne.

Til gengæld er Anders Skaarup og Kim Astrup stadig med i herredouble, efter at de torsdag besejrede et useedet par fra Sydkorea i tre sæt. Skaarup og Astrup er selv seedet som nummer fire.

Og i mixeddouble er Mathias Bay-Smidt og Rikke Søby Hansen klar til kvartfinalemødet med russerne Vladimir Ivanov og Ekaterina Bolotova efter en sejr over et tysk par i tre sæt.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Campingpladser starter forsigtigt op

Lemvig

Råd til virksomheder over Skype

Danmark

Live: Myndighederne udsender første tal for raskmeldte i Danmark

Annonce