Annonce
Holstebro

Bådudlejning og vandretur skal lokke folk til Handbjerg Marina

Dette er en af de både, som skal være med til at skaffe flere folk til Handbjerg Marina. Pressefoto.

Fremover skal der være mulighed for at komme og overnatte i en båd ved Handbjerg Marina. En gevinst for både bådejere og turister siger folkene bag.

Handbjerg: Torsdag eftermiddag var der indkaldt til møde på Handbjerg Marina, hvor en ny satsning skulle afsløres.

Fremover skal det være muligt at leje både til overnatning via en ny bookingportal. Det er Handbjerg Marina, som står for at leje bådene ud, og her kan bådejere tilmelde sig, hvis de har interesse i at udleje.

Det er forhåbningen, at projektet kan være med til at tiltrække turister til området.

- Det er en gammel idé, som jeg har haft. Så kom jeg til at fortælle kommunen om det, og vi fik tilskud af både Holstebro Kommune og Enjoy Limfjorden, og nu har vi så sat gang i det, siger initiativtager og bådudlejer Johannes Ruby, som også er med i bestyrelsen i Handbjerg Marina.

Det næste stykke tid er en prøveperiode, hvor folkene bag vil sikre sig, at det hele kører på skinner, inden det for alvor bliver sluppet løs. Der er i øjeblikket tre både til udlejning, og efter planen skal de første både være udlejet midt i august.

På mødet var også bådejer Niels Arne Markussen mødt op. Han overvejer at udleje sin båd som en del af projektet.

- Jeg tror og håber på, at folk vil være en del af bådmiljøet, hvor folk virkelig samarbejder og hjælper hinanden, siger han.

Annonce

Sælger hele området

Der er store perspektiver i projektet ifølge Johannes Ruby, som blandt andet har kontakt med en bådforhandler, som muligvis er interesseret i at "udstille" sine både på marinaen, så folk kan prøve at bo i dem.

- Jeg tror, der er mange, som går med tanker om at købe en båd, men som måske gerne lige vil se det an først. Dette kan være en hjælp for dem, siger Johannes Ruby.

Det var ikke kun bådudlejning, som blev præsenteret på torsdagens møde. En vandretur blandt nogle af de nordvestjyske seværdigheder med udgangspunkt fra Handbjerg Marina blev også fremvist.

En fem dage lang tur på cirka 55 kilometer skal bringe gæsterne forbi blandt andet Borbjerg Mølle Kro og Hjerl Hede. Også det skal søsættes i august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce