Annonce
Erhverv

Børnene er nu en del af familie-virksomheden Rosenberg Madsen

Per Rosenberg Madsen har overtaget den daglige drift af tømrer-virksomheden som en del af generationsskiftet, mens Michael Rosenberg Madsen vil føre en mere tilbagetrukken tilværelse. Der er i dag 21 medarbejdere i firmaet Rosenberg Madsen. Foto: Lars Kamstrup
Camilla og Per Rosenberg Madsen er nu en aktiv del af firmaet Rosenberg Madsen sammen med forældrene Bente og Michael.

Lemvig: Generationsskiftet er nu for alvor på vej i firmaet Rosenberg Madsen i Lemvig. Bente og Michael Rosenberg Madsen har fået begge deres børn, Per og Camilla, med i bestyrelsen for firmaet, og næste generation får en mere markant rolle i familie-virksomheden.

Som vi tidligere har skrevet, er sønnen Per vendt hjem fra Ålborg og er gået ind i tømrer-virksomheden. I dag tager han mere og mere over med den daglige ledelse, mens far Michael begynder at tage en mere tilbagetrukken rolle. Han vil dog stadig være involveret i at udvikle virksomheden videre.

På den administrative side er det hustruen Bente, der blandt andet kører den større private udlejningsdel. Hun får hertil sparring fra datteren Camilla på 24 år, som er uddannet Financial Controller og bor i Aarhus hvor hun til dagligt arbejder med ejendomsadministration som ejendomsadministrator. Hun har stor interesse for ejendomme, og i virksomheden påtager hun sig småopgaver samt tilfører virksomheden kompetencer på de sociale medier. Indtil videre bliver hun dog boende i Århus.

Annonce

150 lejemål

Udlejning er med årene blevet en stadig større del af virksomheden Rosenberg Madsen. Der er med årene købt flere og flere ejendomme, som er sat i stand til udlejning, og Bente Rosenberg Madsen har i dag 150 lejemål i Lemvig, Struer, Holstebro og Århus at tage vare på.

- Det supplerer hinanden godt at have en håndværkervirksomhed og så have udlejning ved siden af. Det betyder, vi kan bruge vore medarbejdere til at sætte lejligheder i stand, når vi en overgang ikke har andre opgaver, siger Michael Rosenberg Madsen.

To generationer i firmaet Rosenberg Madsen. Forældrene Michael og Bente til venstre og børnene Camilla og Per til højre. Foto: Lars Kamstrup

- Nå, jeg synes nu nok, det kan knibe med at få fat i en tømrer, når jeg har brug for det. Jeg kunne da godt være fristet til at hyre en fra et andet firma, fordi det er svært at få en af vore egne, lyder det med et smil fra Bente Rosenberg.


Det er som fire sjæle, men to tanker. Per og jeg koncentrerer os om tømrer-virksomheden, mens Bente og Camilla tager sig af administrationen og udlejningen

Michael Rosenberg Madsen

Det fortæller kun, at der lige for tiden er mange opgaver at rive i for Rosenberg Madsen, men de melder også, at de altid finder vi en løsning for både deres kunder og Bente, så de kommer i mål med tingene sammen.

Michael Rosenberg Madsen kan godt lide, at de to børn går i forældrenes fodspor.

- Det er som fire sjæle, men to tanker. Per og jeg koncentrerer os om tømrer-virksomheden, mens Bente og Camilla tager sig af administrationen og udlejningen, siger Michael Rosenberg Madsen.

Annonce

21 ansatte

Der er i dag 21 ansatte hos Rosenberg Madsen, og det er som sagt nu sønnen Per på 27 år, der begynder at tage over med den daglige drift af håndværker-delen. Han er uddannet bygningskonstruktør. Han arbejdede i 2½ år som entreprise-leder hos Hustømrerne i Ålborg. Men han havde ønsket om at komme hjem til Lemvig for at være en del af familie-virksomheden, og det er en nu en realitet, hvor generationsskiftet er startet.

- Det er et godt supplement til de kvaliteter, vi havde i forvejen i firmaet, at Per er uddannet bygningskonstruktør. Det giver os ekstra kompetencer, vi kan tilbyde vore kunder, siger Michael Rosenberg Madsen.

Rosenberg Madsen markerer, at Per Rosenberg Madsen nu har fået en fremtrædende rolle i tømrer-virksomheden ved at afholde en reception i firmaets lokaler på Storegade 1 i Lemvig. Det er fredag 20. maj fra 11-16.

Annonce

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Lemvig For abonnenter

Fjern det pudebump: Kate og Pouls hus slår revner - og de lever med larm og rystelser

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Lemvig-købmand er klar med udvidelse: Mange har sagt tillykke

Leder For abonnenter

Det er helt vildt, så mange der har problemer med spil - et forbud mod spilreklamer virker mere og mere som en fornuftig løsning

Lemvig

W for Vrist - har skiltemand haft lidt for travlt?

Lemvig

Selv om det er en alvorlig sag bliver det også underholdende

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Kultur

Dorte var på scenen for første gang: - Vi fandt sammen som et band over et par flasker rødvin

Lemvig For abonnenter

Ny fond bevilger penge til sø-restaurering: Vi har faktisk fået mere end vi har bedt om

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Sport

Lynet fra Lemvig slår til igen: Smadrer 39 år gammel dansk rekord

Lemvig

Porup får nu indflydelse uden for banen

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Vestjylland

Efter amputationsskandalen: Fyret koncerndirektør afløses midlertidigt af to personer fra egne rækker

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Vestjylland

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Annonce