Holstebro

Børnetøj med grøn samvittighed

Secondhand børnetøjsbutikken Kids2Kids åbner i Holstebro primo april. Christian Torp (forrest) er driftschef, mens Peter Torp er indehaver og direktør. Pressefoto
I begyndelsen af april åbner baby- og børnetøjsbutikken Kids2Kids lige over for Bilka Holstebro. En forretning, hvor økonomisk- og miljøbevidste forældre kan købe og sælge børnetøj i trygge rammer.

Holstebro: Det behøver ikke være svært at skulle klæde sine små guldklumper på, det behøver ikke være dyrt, og det behøver slet ikke være med dårlig samvittighed.

Det er grundtanken bag Kids2Kids, Holstebros nye baby- og børneudstyrsunivers, der åbner på Nyholmvej 7 - lige over for Bilka.

- Hos Kids2Kids vil kunderne kunne sælge og købe brugt børneudstyr, fra barnevogne til flyverdragter. Secondhand er ikke bare moderne, det er sund fornuft både økonomisk og af hensyn til miljøet, og vi tror, at de nordvestjyske forældre kan bruge et rum til finde lækre ting til ungerne – og kunne sætte det, guldklumperne er vokset ud af, til salg, forklarer indehaver og direktør, Peter Torp i en pressemeddelelse.

Danskerne er vilde med genbrug

Holstebros nye baby- og børnetøjsbutik, Kids2Kids, rammer lige ned i en af de mest populære trends i Danmark – secondhandshopping.

Ifølge tal fra Den Blå Avis’ genbrugsindeks blev der i 2018 solgt genbrugstøj for 7,2 milliard kroner i Danmark.

En stigning på 28,5 procent i forhold til 2016, hvor der blev solgt for 5,6 milliarder kroner.

Kilde: TV2.dk

Genvej til genbrugssalg

Sammen med sin hustru, Marleen, har han fire voksne børn og det første barnebarn er på vej. De har tidligere drevet forretninger sammen, i øvrigt med den yngste søn, Christian på 26 år, der også denne gang er med i projektet. Og nu har parret besluttet at skabe et sted for handel mellem forældre, de kunne have ønsket sig, da de selv havde småbørn i huset.

- Jeg tror, alle forældre har prøvet at stå med en fin, ny trøje i hænderne, som kun nåede at blive brugt én gang, inden barnet var vokset ud af den. Sådan er det bare at være forældre. Og det er derfor, vi er sikre på, at Kids2Kids vil komme mange forældre til stor glæde, siger Peter Torp.

Konceptet er, at man som sælger lejer sig ind på en salgsstand for mindst en uge ad gangen og selv prissætter sine varer. Kids2Kids sørger for stregkoder til varerne, kundebetjening og salg – og fortjenesten bliver sat direkte ind på sælgerens betalingskort.

- De færreste har tid til hele tiden at løbe og holde opsyn med deres salgsstand, men det kan vi også sørge for, så sælgerne i stedet kan bruge tiden på deres børn. Eller på at snuse sig igennem de andre stande i forretningen, så de kan finde noget nyt, spændende tøj til gode priser, forklarer driftschef Christian Torp.

Genvej til genbrugssalg

Lige nu er indehaverne i gang med at flytte ind i butikslokalet på Nyholmvej, der har stået tomme, siden Vordingborg Køkkenet lukkede.

- Vi har ikke været i tvivl om, at Holstebro var det rigtige sted at åbne vores første af forhåbentligt flere, og da vi først så lokalerne på Nyholmvej var vi heller ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige sted at lægge Kids2Kids, forklarer Peter Torp.

Forretningen i Holstebro bliver med sine 587 kvadratmeter den største secondhand børnetøjsbutik i hele Jylland. Kids2Kids forventer at kunne slå dørene op for kunderne primo april. /mmst

0/0
Annonce
Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Annonce