x
Annonce
Holstebro

Børnetøjs-outlet åbner midlertidig butik

Børnetøjs-lagersalget Outletland åbner torsdag en midlertidig butik i Holstebro. Foto: Scanpix

Skal ungernes garderobe kvikkes op, kunne det de kommende dage være en ide at kigge forbi pop-up-butikken Outletland, der torsdag åbner på Gartnerivej i Holstebro.

Holstebro: Torsdag rykker Viborg-baserede Outletland ind i Holstebro Fitness' tidligere lokaler for at åbne en midlertidig butik med lagersalg af børnetøj.

- Vi fylder 1600 kvadratmeter med børnetøj og knokler lige nu for at blive klar til at tage imod. Det er vores højsæson, fordi mange forældre skal have opdateret børnenes garderobe her op til efteråret og vinteren, så vi har rigtigt travlt, fortæller Rasmus Borup Nielsen fra Outletland.

Han lover dog, at butikken nok skal blive klar til åbningen. Varerne kommer fra en stribe velkendte tøjmærker.

- Vi opkøber restlagre fra 25 af Danmarks mest populære børnetøjsmærker og sælger dem videre til gode priser, forklarer Rasmus Borup Nielsen.

Han har store forventninger til den midlertidige butik i Holstebro, hvor kunderne tidligere har taget godt imod Outletland.

- Holstebro har altid været gode ved os. Senest var vi i byen for et halvt år siden i de samme lokaler, og der gik det så godt, at vi denne gang har udvidet med en ekstra uge, fortæller Rasmus Borup Nielsen.

Outletland vil være at finde i lokalerne til og med søndag den 15. oktober.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bæverplan har mange huller

Annonce