Annonce
Navne

Børs-aktuelle Impero udpeger B&O’s Line Køhler Ljungdahl til bestyrelsen

Line Køhler Ljungdahl. Pressefoto

Impero fortæller i en pressemeddelelse, at man nu styrker virksomhedens bestyrelse. Det nye medlem er Line Køhler Ljungdahl, der til dagligt er Executive Vice President, Chief Legal Officer og medlem af direktionen i Bang & Olufsen.

Line Køhler Ljungdahl har været ansat i Bang & Olufsen siden 2015, og har spillet en central rolle i B&O's transformation fra en kompleks produktionsvirksomhed til en partnerdrevet og asset-light forretning.


Jeg håber, at jeg, med min erfaring indenfor især governance, compliance og risk management, kan bidrage til vækstrejsen.


- Jeg vurderer, at Impero har et kæmpe vækstpotentiale, og virksomheden er et fantastisk eksempel på, hvordan en god ide kan skaleres og løse en masse udfordringer og samtidig sikre transparens for virksomheder globalt. Jeg håber, at jeg, med min erfaring indenfor især governance, compliance og risk management, kan bidrage til vækstrejsen, og jeg ser frem til samarbejdet med en meget kompetent bestyrelse, ledelse og de mange dygtige medarbejdere, siger Line Køhler Ljungdahl i pressemeddelelsen.

Inden Line Køhler Ljungdahl kom til Bang & Olufsen, var hun ansat i tre år som Head of Legal hos GasLog Ltd. med hovedsæde i Monaco, og før det arbejdede hun i knap syv år som advokat hos Kromann Reumert. Line sidder desuden i bestyrelsen hos Freja Ejendomme A/S. Hun har en Executive MBA fra CBS og er cand.jur. fra Københavns Universitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Irak-krigen tændte EL-profils politiske ild

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce