Annonce
Struer

B&O på vej ud af 200 Apple-butikker i USA

Bang og Olufsens produkter er snart historie i de 200 officielle Apple-butikker i USA. Arkvifoto: Scanpix
Snart er det slut med at købe høretelefoner og højttalere fra Struer i Apple Stores
Annonce

Struer: Bang & Olufsen må vinke farvel til udstillingsvinduet og salget i de 200 officielle Apple Stores i USA.

Den amerikanske gigant har besluttet at stoppe salget af produkter fra den danske virksomhed.

Det sker, efter at de amerikanske kunder har kunnet købe B&O produkter som tilbehør til deres smartphones og laptops i Apple-butikkerne.

Head of Group Communications & CSR hos B&O, Jens Gamborg, siger til dagbladet, at virksomheden har noteret sig og accepterer Apples beslutning, der blev truffet for flere måneder siden.

Annonce

Samarbejde fortsætter

Farvellet til Apples forretningskæde slår da heller ikke skår i det partnerskab, som den californiske gigant og Struer-virksomheden blandt andet har omkring B&O-produkter, der understøtter Apple AirPlay.

Et samarbejde, der fortsætter som hidtil, siger Jens Gamborg.

Du vil også stadig kunne finde B&O´s produkter side om side med Apples i butikker, der ikke er en del af Apples forretningskæde.

Apple har gennem de seneste år haft succes med sine egne trådløse høretelefoner, og i 2018 introducerede Apple også en trådløs højttaler.

Apple forklarer beslutningen om at droppe samarbejdet med, at man ikke længere vil sælge produkter, der er i direkte konkurrence med selskabets egne produkter.

Bang & Olufsen offentliggjorde tirsdag et årsregnskab med et minus på 367 millioner kroner og et fald i omsætningen på 29 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce