Annonce
Struer

B&O runder de 95 år tirsdag - venter med den store fest til 2025

Den administrerende direktør for Bang & Olufsen, Kristian Teär, vil meget gerne være en del af den helt store fest for virksomheden, når B&O runder det magiske 100 års jubilæum i 2025. Arkivfoto: Morten Stricker
Tirsdag er det 95 år, siden B&O blev grundlagt, og direktøren ser nu frem til den helt store fest, når der skal fejres 100 års jubilæum i 2025
Annonce

Struer: - Vi vil tager det bedste fra fortiden ind i fremtiden.

Dette er ifølge den administrerende direktør for B&O, Kristian Teär, opskriften på, at B&O også om fem år vil være en markant og selvstændig spiller på det globale marked for forbrugsgoder inden for både tv og lyd.

En vigtig ambition.

For 17. november er det 95 år siden, Bang & Olufsen blev grundlagt.

En begivenhed, som bliver fejret på virksomheden.

- Men udadtil venter vi med den helt store jubilæumsfest til markeringen af 100-års dagen i 2025, fortæller Kristian Teär.

Med en corona-skygge ind over hele den globale distribution er der i øjeblikket så rigeligt at gøre med at få realiseret de nye mål for B&O om at øge salget på en række udvalgte markeder, hvor butikkerne i mange tilfælde må holde lukket på grund af lokale corona-restriktioner.

- Det var rigtig slemt i foråret, og vi bliver også ramt af lukninger her under anden bølge af corona-epidemien. Men vi er blevet meget bedre til at håndtere det, fortæller Kristian Teär.

Forhandlerne kan i visse tilfælde åbne for et lukket publikum, og der kan også stadigvæk være mulighed for et fortsat salg ud af huset med den sædvanlige service i forbindelse med både installation og teknisk support.

- Så vi følger den nye strategi, og tallene efter første kvartal viser jo også, at vi er godt på vej i den rigtige retning, forsikrer han.

Annonce

Verdens bedste

B&O har desuden fået nye partnere, der skal være med til at løfte omsætningen, og så er der jo produkterne.

I anledning af virksomhedens første 95 år som selvstændig virksomhed med base i Struer har B&O sendt et par hovedtelefoner på markedet med det oplagte navn: Bang & Olufsen Beoplay H95.


Det er jo sådan, vi kender B&O, og sådan vil det også være, når vi kan fejre 100 års jubilæum i 2025.

Kristian Teär, administrerende direktør, Bang & Olufsen, Struer


- Verdens bedste, lyder det fra Kristian Teär med en understregning af, at det er en bedømmelse han kan finde dokumentation for i utallige anmeldelser.

- Og det er selvfølgelig noget, vi kan sige med stolthed, konstaterer han med en klar ambition om, at holde det høje niveau og bevare B&O som virksomheden, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

- Det er jo sådan, vi kender B&O, og sådan vil det også være, når vi kan fejre 100 års jubilæum i 2025, forsikrer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce