Annonce
Erhverv

Bageren i Ulfborg lukket af skadedyr

Michael Bek Madsen og resten af personalet ved Bageren i Ulfborg har lukket på ubestemt tid, da der er fundet spor efter skadedyr i bageriet. Privatfoto

Bageren på Holmegade i Ulfborg er lukket, da der er fundet spor efter skadedyr i bageriet. Det vides ikke, hvornår butikken åbner igen, skriver ejeren på Facebook.

Annonce

ULFBORG/STRUER: Bageren i Ulfborg har lukket indtil videre, da der er fundet spor efter skadedyr. Det skriver ejeren på Facebook. Bageriet har haft lukket siden 5. februar, hvor det blev konstateret, at der var fundet spor efter skadedyr i bageriet.

Borgerne må derfor kigge langt efter deres rundstykker og kanelsnegle, da det ikke vides, hvornår bagermester Michael Bek Madsen igen kan slå dørene op. Bagermesteren har også et brødudsalg på Ølbyvej i Struer, der også er lukket på ubestemt tid.

- Vi har haft murer, tømrer og skadedyrsbekæmper ude og se på, hvordan vi kan komme af med skadedyrene. Vi er så helt på bar bund med, hvad der skal gøres mere, end det vi gør med fælder over alt i bageriet og melspor, så vi kan se, hvor de færdes. Men vi har konstateret, at de opholder sig et sted, hvor vi ikke har mulighed for at komme uden at fjerne al køl og frost, skriver bageriejeren i et opslag.

Ifølge Fødevarestyrelsen nedlægges der et forbud mod at sælge fødevarer, når der findes spor efter skadedyr, da der for eksempel kan være afføring i varelageret. Forbuddet løftes først, når der er gjort rent i forretningen, og den er sikret mod skadedyr.

- Bagermesteren har gjort fuldstændig som han skal, da han kontaktede os efter fundet. Vi har nu en løbende dialog med ham, indtil det er løst, siger Tine Lykkeberg, der er sektionsleder ved Fødevare Sydvest.

Fundet udløser dog ikke en sur smiley fra Fødevarestyrelsen. Derimod koster det normalt en smiley med en lige mund, når der bliver fundet skadedyr, hvis man ikke følger reglerne. Den seneste smiley er fra 12. april 2018, og der er ingen anmærkninger.

Michael Bek Madsen er ikke vendt tilbage på avisens henvendelser. Det har derfor ikke været muligt at få en kommentar før deadline.

Annonce

Overtog sidste år

Michael Bek Madsen overtog bageriet i Ulfborg for et år siden og flyttede sin produktionen af brød fra Thyholm til Ulfborg, da han skulle være ude af nogle lejede lokaler i Hvidbjerg inden 1. april 2018.

- Jeg har brugt den forlængede frist til at undersøge flere muligheder, og beslutningen er blevet, at jeg har købt den tidligere forretning, Bager Møller, i Ulfborg, sagde Michael Bek Madsen i den forbindelse.

Efter at han købte forretningen gik håndværkere igang med at renovere butikken og den tilhørende privatbolig, hvor bagermesteren ville flytte med.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce