Annonce
Lemvig

Bakker forslag op - naturfredningsforeningen er en skændsel

Steffen-Malik Høegh til højre i billedet er tidligere medlem af Danmarks Naturfredningsforening, og han mener, det er en skændsel, at foreningen ikke har gjort mere for at forhindre møllerne. Til venstre hustruen Maggie, hvor de er fotograferet i en anden sammenhæng end denne. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Annonce

Lemvig: Der kommet opbakning til forslaget om, at protestgruppen Stop Vesterhav Nord skal have Naturprisen 2020.

Det er Steffen-Malik Høegh, Rubyvej 9 i Fjaltring, og det er samtidig en indstilling med adresse til Danmarks Naturfredningsforening, som jo uddeler Naturprisen 2020.

Steffen-Malik Høegh kalder sig nemlig for tidligere medlem af Danmarks Naturfredning, og det er han, fordi han skammer sig over, at Danmarks Naturfredningsforening ikke alene står på sidelinjen i denne sag.

- Det er en skændsel, at man aktivt støtter Lemvig Kommune i forsøget på blot at ændre opstillingsmønstret. Det er derfor mere end fortjent, hvis prisen går til Stop Vesterhav Nord, skriver Steffen-Malik Høegh.

Du kan indsende forslag til, hvem der skal have Naturprisen 2020 ved at sende forslaget til Folkebladet Lemvig, havnen 66, 7620 Lemvig, er på redaktionen@Folkebladetlemvig.dk. Det skal være senest 6. november, og herefter beslutter bestyrelsen for Danmarks naturfredningsforening i Lemvig Kommune, hvem der skal modtage prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce