Annonce
Lemvig

Bank lukker i Lemvig - samler sig i Struer

Poul Bakkegaard, Handelsbanken, Struer: Vi styrker vor rådgivning ved at samle filialer. Pressefoto
Handelsbanken lukker filialen i Lemvig 30. november - medarbejdere rykkes til Struer
Annonce

Lemvig/Struer: Handelsbanken lukker sin afdeling på Torvet i Lemvig og samler den med afdelingen i Struer.

30. november lukker filialen i Lemvig. Alle medarbejdere fra Lemvig rykker til Struer.

Handelsbanken forklarer sammenlægningen med, at man vil styrke rådgivningstilbuddet til kunderne, så derfor samler filialer rundt omkring. Og altså også her lokalt.


Et stærkt, samlet medarbejderteam i Struer vil kunne give kunderne endnu bedre og mere specialiseret rådgivning, både på privat- og erhvervssiden.

Poul Bakkegaard, direktør, Handelsbanken, Struer


- Vi har valgt at konsolidere vores filialnetværk, fordi vi tror, at vi kan levere et endnu stærkere tilbud til vores kernekunder ved at samle vores kompetencer, forklarer Poul Bakkegaard, direktør i Handelsbanken Struer-Lemvig.

- Et stærkt, samlet medarbejderteam i Struer vil kunne give kunderne endnu bedre og mere specialiseret rådgivning, både på privat- og erhvervssiden. Desuden vil det give medarbejderne bedre udviklingsmuligheder og et stærkere fagligt miljø.

Annonce

Vi vil fortsat være tæt på vores kunder

Handelsbanken har det seneste år haft reduceret åbningstiden i Lemvig. Nu vælger banken at lukke filialen i Lemvig i slutningen af november, men vil fortsat være synlig og engageret lokalt i Lemvig:

- Som filial kommer vi til at dække et større geografisk område, men vi fortsætter med at engagere os lokalt i både Struer og Lemvig. Vi møder stadig vores kunder der, hvor det passer dem bedst – vi kører ud til møder, inviterer ind til møder og kommunikerer digitalt. Vores decentrale model og princippet om at være tæt på kunden rykker vi ikke ved. I Handelsbanken har vi fortsat mandat til at træffe egne beslutninger lokalt. For kunderne giver det blandt andet handlekraft og gode kundeoplevelser, siger Poul Bakkegaard.

Han forklarer, at sammenlægningen af filialerne afspejler den udvikling, der ses overalt i bankverdenen, hvor de daglige bankforretninger i højere grad foretages digitalt, mens kunderne primært besøger banken for at få individuel og mere specialiseret rådgivning.

Annonce

30. november

Den 30. november 2020 er sidste åbningsdag for filialen i Lemvig, som derefter flytter til filialen i Struer.  Filialen holder åbent alle hverdage mellem kl. 10.00 til 16.00. Derudover er der mulighed for rådgivning efter aftale uden for normal åbningstid.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde kunderne fra Lemvig velkommen her i Struer. En del af kunderne har vi jo allerede mødt. Alle er velkomne til at komme forbi og hilse på vores team, og vi vil stræbe efter at skabe en smidig overgang for kunderne. Vi tror, at det vil være en fordel for mange, at vi er flere kræfter i dagligdagen til at sikre en god kundeoplevelse og høj tilgængelighed, uanset om vi mødes på telefon, fysisk eller digitalt, siger Poul Bakkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kommunen skærper restriktionerne

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Struer

Festival vil stadig gasse virus væk

Annonce