Annonce
Lemvig

Turisterhvervet er hårdt ramt: Nu sætter Vestjysk Bank ind med hjælp

Formand Per Skaaning - til højre ved en generalforsamling - glæder sig på Lemvig-Thyborøn Turistforenings vegne. Arkivfoto
Vestjysk Bank betaler medlemskontingent frem til efteråret for medlemmerne af Lemvig-Thyborøn Turistforening

Lemvig: Vestjysk Bank går nu ind og aktivt hjælper turisterhvervet i Lemvig Kommune her i corona-krisen.

Turisterhvervet er hårdt ramt, da 80 procent af sommerhusene er udlejet til tyske gæster, der ikke kommer. Banken hjælper medlemmerne af Lemvig-Thyborøn Turistforening ved, at man dækker deres udgifter til kontingentet, så man ikke skal betale det før til efteråret igen.

Samtidig har banken besluttet at betale sit normale medlemsbidrag til turistforeningen et år forud. Ligesom banken i øvrigt tidligere har meldt ud, at den har fremrykket betalinger af alle sponsorater til foreninger og klubber.

- Vi håber lige som alle andre på en snarlig normalisering af hverdagen. Men vi er opmærksom på, at flere erhverv er særligt presset på økonomien lige nu, siger afdelingsdirektør Henrik Klejnstrup Sørensen fra Vestjysk Bank.

Hos Lemvig-Thyborøn Turistforening er man meget taknemlig for opbakningen midt i en svær tid for erhvervet.

- Vi har vigtige opgaver i denne tid, hvor det er vigtigere end nogensinde, at erhvervet står sammen. Herfra skal lyde en stor tak til Vestjysk Bank for at støtte turismen og vores oplevelseserhverv i en meget svær tid. Lokale kræfter står sammen. Det er jeg sikker på, at vores medlemmer og erhverv værdsætter meget - og også vil huske fremover, siger formand Per Skaaning fra Lemvig-Thyborøn Turistforening.

Turistforeningen har mere end 200 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce