Annonce
Navne

Bankrådgiver sætter sig om på den anden side af bordet

- Det har været svært at sige farvel til landbobanken, da jeg har været rigtig glad for jobbet og ikke mindst mine kollegaer. Men jeg har fået lov til at vende forbi dem, så tit jeg har lyst. Det hjælper på afsavnet, siger Malene Kildsbjerg Toft. Pressefoto
Efter 15 år som bankrådgiver skifter Malene Kildsbjerg Toft job og stiller sig på kundernes side som uvildig, finansiel rådgiver, skriver firmaet Pengerådgivning i en pressemeddelelse.

Holstebro: Malene Kildsbjerg Toft, tidligere salgsleder og souschef i Ringkøbing Landbobank, sætter sig nu om på den anden side af bordet, hvor hun skal forsøge at få gode i bankerne til sine kunder.

Hun er nemlig nu en del af firmaet Pengerådgivning, og hun åbner firmaets nye kontor i Holstebro i kontorfællesskabet Nupark. Det skriver Pengerådgivning i en pressemeddelelse.

- Det bliver spændende at sidde på den anden side af bordet. Jeg har altid haft en god relation til mine kunder i banken, hvor jeg har rådgivet dem ud fra, hvad der gav mening for deres økonomi. Det glæder jeg mig til at arbejde videre med og med muligheden for at forhandle priser ned. Det afskrækker ikke en vestjyde som mig, fortæller Malene Kildsbjerg Toft med et smil.

Annonce

Pengerådgivning er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed, som hjælper private med at optimere deres økonomi ved for eksempel at forhandle bedre lån hjem i banker og realkreditinstitutter i forbindelse med omlægning af lån, boligkøb og bankskifte.

Jeg kunne få den fleksibilitet hos Pengerådgivning, som vi har brug for på privatfronten, og så kunne jeg ikke sige nej til at blive en del af et stærkt og uvildigt rådgivningsteam.

Pengerådgivning er uvildig, hvilket vil sige, at de står 100 procent på kundens side i modsætning til bankrådgivere, som både er rådgivere og sælgere af bankens produkter.

På spørgsmålet om, hvorfor hun skifter side og job svarer Malene:

- Jeg kunne få den fleksibilitet hos Pengerådgivning, som vi har brug for på privatfronten, og så kunne jeg ikke sige nej til at blive en del af et stærkt og uvildigt rådgivningsteam.

Pengerådgivning har i dag kontorer i København, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle, Herning og nu også Holstebro.

Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Vin For abonnenter

Det er blevet en folkesport at importere vin: Mød den professionelle, den frankofile, ægteparret og ham med styr på det italienske

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Kampen om lygtepælene: Valgplakater er en del af festen

Vestjylland For abonnenter

Lars var første mand på brandstedet: Det eneste, man tænker på, er at få alle mand ud

Søndag ifølge chefredaktøren

De næste tre uger er der konstant nogen, der smiler til dig

Lemvig

Blot en fjerdedel af kandidaterne blandt de to største partier er kvinder: - Det er ikke godt nok, det er det bestemt ikke

Vestjylland

Se video: Brand i 'Det Gamle Hotel' er ude af kontrol - politiet vurderer at bygningen brænder helt ned

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Ingen topkarakterer trods fremragende kamp af LTH

Navne

EM-helt fik flot karriere trods hjertefejl

Lemvig

18b tager et stort skridt fremad: Køber naboejendom til overnatning og bespisning

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Rasmus Porup startede valgkampen med plakatophængning og storsejr over BSH

Lemvig For abonnenter

To tidligere alkoholikere gennem mange år: Gør som os og tag imod hjælp - så kan du komme ud af det

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Annonce