Annonce
112

Barn er stadig i kritisk tilstand: Sparsomme oplysninger efter trafikulykke

Tilkørsel 20 ved motorvejen lørdag aften. Foto: Local Eyes.
Politiet holder søndag kortene tæt til kroppen efter to trafikulykker lørdag eftermiddag.
Annonce

Holstebro: Det er sparsomt med oplysninger ovenpå lørdagens trafikulykke, hvor en bil med to voksne og tre børn blev påkørt bagfra på Holstebro-motorvejen.

Midt- & Vestjyllands Politi oplyser dog, at det barn, der efter ulykken blev sendt til Regionshospitalet i Herning og derefter videre til traumecentret på Aarhus Universitetshospital, fortsat er i kritisk tilstand.

På nuværende tidspunkt har politiet dog ikke oplyst nogle af de trafikulykke-impliceredes alder, køn eller bopæl.

Annonce

Det vi ved

Hvad vi indtil videre ved er, at der klokken 16.13 lørdag eftermiddag er blevet foretaget et alarmopkald til politiet om trafikulykken, som fandt sted lidt nord for afkørsel 20 Tvis - i det nordgående spor.

Her kom en familie på fem kørende på motorvejen. Politiet beskriver bilens hastighed som værende "lav" - altså 70-80 kilometer i timen.

En "noget større" - og dermed tungere - personbil påkørte bilen bagfra. Det gjorde, at traileren slog rundt og op og endte oppe på taget af familiens bil.

De to voksne og to af børnene er sluppet med mindre alvorlige skader og personen i bagvedkørende bil er ifølge politiets oplysninger ikke kommet slemt til skade.

Der er ifølge vagtchefen intet, der indikerer, at bilen, som påkørte traileren, kørte med en meget høj fart.

Annonce

Endnu en ulykke

Efter ulykken blev motorvejen lørdag midlertidigt spærret. Senere blev det ene af de nordgående spor åbnet, og vejen blev igen helt åben for trafik klokken 20.30.

I forbindelse med, at politiet fik sat afspærringer ud for at bremse trafikken, fandt endnu et uheld sted. Her skulle to bilister have stødt sammen. Men også her er oplysningerne sparsomme.

Det eneste, politiet på nuværende tidspunkt har oplyst, er, at tre personer er sendt på hospitalet, men at ingen er kommet alvorligt til skade.

Annonce
Annonce
Lemvig

Stort fremmøde til valget

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Menighedsråd slår sig sammen i 2021

Struer

Se, hvilken herlig grund...

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce