Annonce
Sport

Bay fik sin første ligastart, men vil gerne glemme alt om den

Tobias Bay, som her ses med ryggen til i en forsvarsaktion i pokalfinalen mod GOG, har fået indhop hist og her, men kampen mod Skjern var den første fra start på liganiveau. Foto: Morten Stricker
Tobias Bay erstattede en skadet Magnus Bramming mod Skjern. Fløjen var glad for de mange minutter og fik leveret fire scoringer, men ville ellers gerne glemme alt om kampens forløb og resultat.
Annonce

Holstebro: Han er nok den spiller, som har haft længst til spilletid på hele holdet.

Det er ikke fordi, at potentialet ikke er der, men derimod fordi Magnus Bramming sidder tungt på den venstrefløj, hvor også Tobias Bay har hjemme.

Det unge talent har dog været tålmodig, og torsdag aften fik han for første gang chancen fra start i en ligakamp, ligesom han fik det i udekampen mod Rhein-Neackar Löwen i Europa League, da Magnus Bramming ikke blev kampklar på grund af sin forstrækning.

- Ser man bort fra selve resultatet, så var det virkelig fedt. Det stiller nogle større krav til mig, når jeg får så mange minutter, men det er med til at udvikle mig, selvom det er trist at Magnus (Bramming, red.) sidder ude, siger Tobias Bay.

Han scorede på sine tre første forsøg, så brændte han et par stykker, inden han så scorede sit fjerde og sidste mål i kampen. En godkendt indsats fra den unge fløj, som i den grad blev kastet for løverne i rivalopgøret.

- Det er klart, at man vil gerne score på det hele, men jeg synes alt i alt, at jeg leverede okay, selvom jeg stadig har meget at lære, siger Tobias Bay.

Annonce

Til glemmebogen

Han lægger ikke skjul på, at han gerne havde spillet en helt igennem rædderlig kamp, hvis det havde betydet, at TTH havde taget sejren.

- Alle vil bare gerne slå Skjern, og så er det sådan set ligegyldigt, hvem der laver målene. Vi skal have evalueret det her, og så skal vi bare have den kamp ud af hovedet hurtigst muligt, siger Tobias Bay.

Den hårde medfart i Skjern har dog ikke lagt en dæmper på hans spillelyst til de kommende kampe.

- Hvis der bliver brug for mig, så er jeg selvfølgelig klar, siger Tobias Bay.

Fløjspilleren, som er født i år 2000, har hovedsageligt fået spilletid på TTH's andethold i 2. division, indtil han altså fik chancen fra start mod Skjern.


Vi skal have evalueret det her, og så skal vi bare have den kamp ud af hovedet hurtigst muligt.

Tobias Bay, TTH Holstebro.
Annonce
Annonce
Lemvig

Tyv stak af med værktøj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ellen Trane Nørby vil være borgmester

Alarm 112

Efter flugtforsøg fra fængsel: Nu skal Peter Madsen igen for en dommer

Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Annonce