Annonce
Struer

Beboer på ældrecenter på Thyholm smittet med Covid-19

En beboer på ældrecentret Solvang på Thyholm er konstateret smittet med Covid-19. Beboeren er nu sat i karantæne, og de øvrige beboere og personalet skal nu testes. Det er første gang, at der er konstateret Covid-19 smitte på et af Struer Kommunes ældrecentre under pandemien. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Personale og beboere på ældrecentret Solvang i Hvidbjerg på Thyholm skal testes for Covid-19, efter at en beboer er konstateret smittet - Solvang lukket for besøg
Annonce

Hvidbjerg: Struer Kommune er i øjeblikket i fuld gang med - sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed - at opspore Covid-19 smitte, efter at fem borgere i løbet af den seneste uge er blevet konstateret smittet med Covid-19.

En af de fem smittede er en beboer på Ældrecenter Solvang. Beboeren er nu blevet isoleret fra de øvrige beboere på centret og er blevet sat i karantæne i sin plejebolig.

Alle beboere, ansatte og de fysioterapeuter, der også har deres gang i centret, skal nu testes for smitte, fortæller Tina Holmgaard.

Hun er leder af ældreplejen i Struer Kommune og medlem af kommunens såkaldte Corona Gruppe, der har kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller som leder.

Det er første gang under pandemien, at en borger i et af Struer Kommunes ældrecentre er konstateret smittet.

Struer Kommune fik oplysningen om den smittede beboer søndag.

Solvang består af 40 plejeboliger, og centret er bygget i 1974. Solvang blev gennemgribende renoveret og ombygget i 2001.

Efter at der er konstateret smitte hos beboeren, er det blevet besluttet at lukke for besøg til beboerne på Solvang foreløbigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce