Struer

Begik indbrud i firma og gik rundt i beviset

Arkivfoto: Morten Stricker.

En 48-årig mand fra Skive afslørede næsten sig selv, da han blev pågrebet af politiet for indbrud mandag aften

Struer/Holstebro: Lektionen til en 48-årig mand fra Skive efter to episoder i løbet af mandagsdøgnet må være, at hvis man vil slippe ustraffet fra kriminalitet, så skal man lade være med at iføre sig bevismaterialet, når man begår ny kriminalitet.

Det var i hvert fald årsagen til, at politiet mandag aften kunne anholde den 48-årige mand på banegården i Holstebro og sigte ham for indbrud samt forstyrrelse af den offentlige orden. Sagen starter natten til mandag, hvor der blev begået indbrud i en virksomhed på Havnevej i Struer mellem klokken 01.30 og 05.48. Her skulle den 48-årige ifølge politiet have indfundet sig på virksomhedens grund og have gennemrodet en varebil, hvorefter han skulle være gået ind i et omklædningsrum i virksomheden. Her har han formentlig taget sig et bad, ifølge politiet, og derefter iført sig noget arbejdstøj, der tilhørte firmaet, med firmaets logo på, hvorefter han skulle have stjålet nogle benzinkort.

Samme døgn, mandag klokken 22.11, befandt den 48-årige sig så på Holstebro Banegård. Her blev politiet tilkaldt, fordi den 48-årige skibonit råbte højlydt ad en vagt og nogle taxachauffører. Da politiet ankom, kunne de se, at skibonitten var iført en arbejdstrøje fra den virksomhed i Struer, der natten før havde haft indbrud. Manden blev derfor anholdt og taget med på politistationen, hvorfra han vil blive løsladt i dag - med en sigtelse i hånden.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce