Annonce
Vestjylland

Besøget på hospitalet kan foregå virtuelt

Fremover kan konsultationen med hospitalspersonalet foregå virtuelt. Illustration: Region Midtjylland
Som den første region i landet er Region Midtjylland nu klar med en ny patient-app, der muliggør videokonsultation, selvbooking og en digital patientassistent til hospitalsbesøget på mobiltelefonen.
Annonce

Region Midtjylland: Med en ny patient-app, MineAftaler, bringer regionen hospitalet og sundhedspersonalet endnu tættere på borgerne, der derved får et langt smidigere forløb tilpasset efter deres hverdag.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Region Midtjylland.


Der ligger et stort uudnyttet potentiale i at gøre patientkontakten mere digital og mobil. Det gælder i forhold til at gøre det nemt og sikkert for hver patient, men også i forhold til, hvordan vi gradvist fremover kan gøre hverdagen lettere for sundhedspersonalet.

Henrik Vestring, produktchef i Region Midtjylland


Til en start er det alle afdelinger i psykiatrien samt enkelte afdelinger på hvert hospital, der nu kan tilbyde patienterne muligheden for videokonsultation via deres mobiltelefon.

I takt med at stadig flere afdelinger tager den nye app i brug, vil flere og flere patienter opleve, at de kan aktivere videokonsultation direkte fra app'en.

Annonce

Uudnyttet potentiale

Henrik Vestring, der er produktchef i Region Midtjylland, forventer, at en tredjedel af konsultationerne med det kliniske personale inden for få år vil foregå virtuelt.

Men han har også store forventninger til udbredelsen af selvbooking på mobiltelefonen.

- Der ligger et stort uudnyttet potentiale i at gøre patientkontakten mere digital og mobil. Det gælder i forhold til at gøre det nemt og sikkert for hver patient, men også i forhold til, hvordan vi gradvist fremover kan gøre hverdagen lettere for sundhedspersonalet, siger han og fortsætter:

- Samtidig vil endnu mere fremover foregå ambulant. Her er videokonsultationer et af de helt centrale redskaber, siger han.

MineAftaler-app'en er gratis og kan downloades på både App Store og Google Play.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce