Annonce
Navne

Bibi holder corona-fødselsdag med "de bedste mennesker i verden"

- Du må gerne bruge det officielle foto fra Holstebro Kommune, for lige nu har jeg altså corona-hår, siger Bibi Mundbjerg (V), her i den velklippede udgave. Og så mener hun i øvrigt, at hvis hun var et dyr, så var hun nok en Golden retriever lige som den, de har derhjemme: Omgængelig og lidt doven ind imellem. Foto: Jens Bach
Bibi Mundbjerg har en svaghed for Cola Zero, har Ole og Aase Stride som sine rollemodeller - og savner varmen på Mallorca. Mandag den 29. marts fylder hun 50.

50: Hvordan skal fødselsdagen fejres?

- Vi har lejet et sommerhus med pool, og vi bliver min mand og jeg, vores datter og vores søn, samt vores barnebarn på tre år. På et tidspunkt kommer mine forældre også og får noget at spise. Så det er en rigtig corona-fødselsdag med de bedste mennesker i verden, nemlig min nære familie.

Hvis du kun måtte spise/drikke to ting resten af livet, hvad skulle det så være?

- Jeg har en svaghed, når det gælder Cola Zero, så det skulle være det, jeg skulle drikke. Og med hensyn til mad, så tænker jeg flæskesteg med sovs og kartofler.

Hvis du kunne ændre en ting ved dig selv, hvad skulle det så være?

- Så kunne jeg godt tænke mig at være mere kreativ - måske at kunne male eller synge. Jeg er mest pragmatisk og praktisk, så det kreative ligger ikke lige for.


Det er to mennesker, jeg ser meget op til - både den måde, de giver noget til lokalsamfundet på, frivilligheden, og det at de er ordentlige mennesker. At have en rollemodel som dem kan man få meget læring af i dagligdagen.


Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?

- Vand og noget til at lave ild med, så jeg kunne overleve - og en båd, så jeg kunne komme derfra igen. Synes du, det er meget praktisk tænkt? Jo, men jeg er jo også gammel spejder, og så tænker man sådan.

Hvis du nu lukker øjnene og tænker på et helt vidunderligt sted, hvor er du så?

- Så sidder jeg et sted på Mallorca i varmen ved en swimmingpool med en flot udsigt og med en god bog indenfor rækkevidde. Det ville være dejligt. Det savner vi lidt.

Har du en fobi?

- Jeg er faktisk ikke så vild med at flyve, men det kan jo være en nødvendighed.

Hvad er du nørdet med?

- Jeg kan godt lide at være nørdet med mit arbejde. Vi skal jonglere med at give borgerne det, de har ret til, men skal samtidig overholde lovgivningen. Derfor kan jeg godt lide at nørde ned i detaljer, også lovgivningsmæssigt.

Har du en rollemodel?

- Ja, det kan man godt sige, i hvert fald indenfor politik. Det er Ole Stride, der fik mig ind i politik. Han er på mange fronter en mand, som man kan have tillid til, og som man tør gå til med sine problemer. Det gælder i øvrigt også hans kone, Aase, der er leder af Skave Børnehus. Det er to mennesker, jeg ser meget op til - både den måde, de giver noget til lokalsamfundet på, frivilligheden, og det at de er ordentlige mennesker. At have en rollemodel som dem kan man få meget læring af i dagligdagen.

Bibi Mundbjerg

Hvorfor: Fordi hun fylder 50 år mandag den 29. marts.

Titel: Uddannet som fysioterapeut og ansat som centerleder, Myndighed Hjælpemidler og APV i Holstebro Kommune. Medlem af Holstebro Byråd for Venstre siden 2014. Medlem af Kultur- og Fritidsudvalget og Børne- og Familieudvalget. Formand for Frivillighedsrådet siden 2014

Privat: Gift med Niels Jakob, der arbejder som projektansvarlig for HTH køkkenforum. De har to børn – en søn på 22 år og en datter på 19 år. Familien tæller også et barnebarn, en dreng, på tre år. Og en Golden retriever.

Bolig: Skave.

Hvad er det mest luksuriøse, du nogensinde har købt til dig selv?

- Det må være vores bil. Sidst vi købte bil, købte vi en spritny Toyota Hybrid, en dejlig bil med automatgear. Så det var da "luksuriøst", men når man ligger og kører så meget, som jeg gør, så er det altså dejligt.

Hvad er du rigtig god til?

- Jeg tænker faktisk, at jeg er ret god til at lytte til mennesker - til at lytte efter, hvor de er henne i deres liv. Det med at være nysgerrig på, hvor mennesket er i sit liv, er en del af mit arbejde

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce