Annonce
Kultur

Bibliotekerne i Holstebro pakker Bøger to-go til alle – også de isolerede

- Vi har indledt et samarbejde med Dansk Røde Kors, fordi de i forvejen har lavet et beredskab, der kan fragte købmandsvarer og lignende ud til de borgere, der ikke kan komme ud, forklarer bibliotekschef Henrik Zacho om bogleveringerne. Pressefoto

Holstebro: Bibliotekerne har lukket, men nu kan borgere, der er syge, sårbare, i karantæne eller lignende få bragt bøger til døren af Dansk Røde Kors, der står klar som "boguddelere".

- Når man læser, begiver man sig samtidig ud på en rejse ind i en anden verden. Det tror jeg mange kan have brug for i den her tid, og derfor præsenterer vi nu dette bibliotekstilbud og samarbejdet med Dansk Røde Kors, der gør det muligt at få bøger ud til de allersvageste borgere også, fortæller bibliotekschef Henrik Zacho i en pressemeddelelse.

Har man brug for at få bøgerne bragt, kontakter man Dansk Røde Kors på telefon 3529 9660.

Alle andre borgere i Holstebro Kommune kan også få pakket en pose "Bøger-to-go" fra tirsdag 31. marts, som de selv skal hente. Bibliotekets personale pakker posen ud fra en bestilling, borgeren laver via bibliotekets hjemmeside holstebrobibliotek.dk. Bøgerne kan hentes i Holstebro, Ulfborg eller Vinderup.

Biblioteket følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne og spritter hænder, bruger handsker og lukker poserne med tape.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce