Annonce
Erhverv

Spjald-virksomhed planlægger endnu en udvidelse: Ny plan skal sikre udvikling

Det er området her omkring Billig-arbejdstøj og Spjald Lægehus, der nu skal udarbejdes en lokalplan for. Foto: Google Gade
Den succesrige Spjald-virksomhed har fået grønt lys: Planlægningsarbejde af et område på tre hektar ved Ølstrupvej kan gå i gang; det vil sikre fremtidig udviklingsbehov, siger direktør Tommy Søndergaard.

SPJALD: Det går forrygende for Billig-arbejdstøj. Så forrygende, at direktør Tommy Søndergaard nu forbereder sig på, at det kan blive nødvendigt at udvide lageret og kontorlokalerne.

- Det er ikke sådan, at vi her og nu skal i gang med at bygge, og vi kommer nok heller ikke i gang i 2022; men vi vil godt være forberedt, hvis det skulle blive nødvendigt, siger han.

Derfor har Billig-arbejdstøj søgt om at få udarbejdet et nyt plangrundlag for et område på cirka tre hektar til det, der hedder "erhvervsformål og centerformål" ved Ølstrupvej 2A.

Annonce

Billig-arbejdstøj har tidligere købt nogle arealer omkring naboen, Spjald Lægehus, og de arealer ønsker Tommy Søndergaard inddraget i en ny lokalplan, der skal muliggøre opførelsen af en ny lagerhal og dermed sikring af virksomhedens fremtidige udviklingsmuligheder.

En ny lokalplan vil ikke bare være til fordel for Billig-arbejdstøj; den vil også sikre lægehusets fremtidige udviklingsmuligheder.

Sagen har lige været behandlet på teknik- og miljøudvalgets seneste møde, og her gav politikerne grønt lys til, at planlægningsarbejdet kan gå i gang.

Rettidig omhu

- Vi har været inde i en god udvikling, og vi kan se, at det er nødvendigt at sikre os for fremtiden, selv om vi altså ikke har sat en konkret dato på, hvornår vi gå i gang. Men vi ved, at planlægningsarbejdet tager tid, så man kan sige, at ved at få det på plads nu, viser vi rettidig omhu, siger Tommy Søndergaard.

Vi har været inde i en god udvikling, og vi kan se, at det er nødvendigt at sikre os for fremtiden, selv om vi altså ikke har sat en konkret dato på, hvornår vi gå i gang.

Tommy Søndergaard, direktør, Billig-arbejdstøj.

I teknik- og miljøudvalget bakkede politikerne helt op om Billig-arbejdstøjs planer.

- Det vil være med til at understøtte virksomhedens vækst, siger teknik- og miljøudvalgsformand John G. Christensen (S), der samtidig peger på, at en ny lokalplan også vil være med til at sikre en hensigtsmæssig anvendelse af virksomhedens og lægehusets arealer i forhold til andre arealer i området.

Billig-arbejdstøj - der blev vinder af Erhvervsprisen 2020 - tog så sent som i 2020 sit nye robotlager i brug. Oprindeligt var det planlagt med 18 robotter, men allerede da lageret blev taget i brug i efteråret 2020, var antallet af mekaniske medarbejdere øget til 30, og i foråret 2021 blev det udvidet endnu engang, så det rummer 36 robotter.

Og når den nye lokalplan er på plads, er der altså rum for yderligere ekspansion.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Regionen skyder halv million i flere undersøgelser om kræft i Thyborøn og Harboøre

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 4148 personer er smittet -  12 er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Støtteperioden ophører men Tuskær fortsætter med strandrensning: Det giver god mening

Leder For abonnenter

Smil til de ansatte gennem mundbindet

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Lemvig

Kommunen griber ind: Grund under sommerhus skal reetableres

For abonnenter

Kassetænkning holder hjemløse fanget i hjemløshed

Lemvig For abonnenter

For tredje gang på tre måneder: Nu er udsmykning på Torvet igen blevet ødelagt

Holstebro

De fik 'kun' bøder, men i dag anker corona-festdeltagere alligevel: - Bliver jeg dømt, betaler jeg

Lemvig

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Navne

Carlo Hald ny formand for Stiftsrådet

Navne For abonnenter

Aktive Bente er både blind og næsten døv: Hvis man sætter sig ned og har ondt af sig selv, bliver man siddende

Lemvig

Hvem skal sikre mod forurening? Politikere vil køre retssag mod staten hvis anke ikke giver resultat

Annonce