Annonce
Lemvig

Bio-Huset klar til genåbning

Bio-Huset lægger ud med den danske film "Undtagelsen". Pressefoto
Bio-Huset har brugt corona-pausen til en ombygning
Annonce

Lemvig: I godt tre måneder har man ikke kunnet gå i biografen i Lemvig på grund af corona-nedlukningen. Men nu er ventetiden forbi.

Bio-Huset åbner igen 2. juli.

Biografen åbner med et helt nyt kiosk- og billetområde med et bedre flow i selvbetjening af kioskvarer, som man så betaler sammen med billetten.

- Vi har helt styr på rammerne for biografoplevelsen i forhold til myndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne, så det er trygt at gå i biografen. For eksempel er vort billetsystem tilpasset, så vi kan sikre ledige sæder mellem hver booking. Vi sælger kun 90 pladser pr forestilling, og vi spritter af efter hver film, siger Annette Nørgaard fra Bio-Huset.


Vi har helt styr på rammerne for biografoplevelsen i forhold til myndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne, så det er trygt at gå i biografen.

Annette Nørgaard, Bio-Huset


Bio-Huset åbner med "Undtagelsen", som vises fra 2. til 15. juli.

Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen) er fire kvinder, der arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, hvisken og alliancer.

Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om.

Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv. ”Undtagelsen” er en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter.

Filmen bygger på Christian Jungersens bog af samme navn og er med i Biografklub Danmark.

De kommende to lørdag-søndag er der en familiefilm på programmet: ”Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant” kl. 16.30, og det er sørøvere, sjov og magi for hele familien…

Annonce
Annonce
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce