Annonce
Kultur

Biohuset gør klar til genåbning

Biohuset fortsætter, hvor det slap ved nedlukningen og vil som det første vise filmen "Lille sommerfugl". Det er en komedie-drama, der tager udgangspunkt i landmanden Ernst og hustruen Louises guldbryllup i det lokale forsamlingshus. Pressefoto
Fra torsdag 6. maj vil det igen være muligt at se film i biografen i Lemvig

Lemvig: Nu bliver det snart muligt at se film igen i Biohuset i Lemvig. Biografen gør klar til at genåbne torsdag den 6. maj, og den fortsætter stort set, hvor den slap ved nedlukningen i december.

- Vi vil som det første vise den danske film "Lille sommerfugl". Vi nåede at vise den en uge, inden vi blev nødt til at lukke ned, siger formanden for Biohuset, Heidi Clausen.

Filmen, der er instrueret af Søren Kragh Jacobsen, er en del af Biografklub Danmark-pakken, så derfor ønsker Biohuset at give alle medlemmerne mulighed for at se filmen.

Annonce

- Vi har stadig otte Biografklub Danmark film i pakken, som vi mangler at vise. De vil så følge som perler på en snor i ugerne derefter, siger Heidi Clausen.

Ud over "Lille Sommerfugl" vil Biohuset fra genåbningen også have "Nomadland" på plakaten. Filmen har netop vundet oscar for bedste film, så derfor bliver det en superaktuel genåbningsfilm.

"Nomadland" bliver i første omgang vist som en sen eftermiddagsfilm, mens "Lille Sommerfugl" bliver en aftenfremvisning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Stak af med båd og trailer

Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Taske med dyrt indhold blev stjålet

Annonce