Annonce
Navne

Bjarne var i sit es, når han tog sig af dyrene

Bjarne Olesen. Pressefoto
Annonce

Afdelingsleder Ole Kjærsgaard, RYK-Fonden, Nupark, Holstebro, skriver følgende mindeord over kontrolassistent Bjarne Olsen

Kontrolassistent Bjarne Olsen er død i en alt for ung alder (65 år). Han voksede op på en gård ved Fuglebjerg på Næstved-egnen. Bjarne interesserede sig for landbrug og tal og søgte derfor ind på Landbohøjskolen. Her blev han agronom.

I 1978 kom han til Lemvig-egnens Landboforening, hvor arbejdet på den tid bestod af at rådgive i både svine- og kvægproduktion. Arbejdet betød, at han fik et godt lokalkendskab på hele Lemvig-egnen. Hans hovedinteresse var kvæget.Bjarne startede hos RYK i 2008 og blev kontrolassistent et par år efter. Her kom hans interesse for data og EDB til sin ret. Han var ihærdig omkring jobbet, han nød den daglige kontakt til landmændene og satte en ære i at yde en god service overfor dem.

Han blev i 1992 gift med Lisbeth, og de fik fire piger, der voksede op på ejendommen i Trans. Interessen for kvæg fornægtede sig ikke, så grisene måtte vige for en fin kødkvæg-besætning af racen Blonde d’Aquitaine.

Bjarne var i sit es, når han tog sig af dyrene. En fotograf har taget et mesterligt billede, som familien har. Det er taget på afstand, uden at hverken Bjarne eller ko bemærker det. De går ved siden af hinanden på tre-fire meters afstand. Det er tydeligt, at de befinder sig godt i hinandens selskab, de er trygge ved hinanden og ligner et par rigtig gode kammerater i situationen.

For Lisbeth, de fire voksne piger og svigersønnerne er det et stort tab at have mistet en god og kærlig mand, far og svigerfar.

Ære være Bjarnes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce