Annonce
Lemvig

Bjarnes Fisk åbner restauranten - Café Larsen i tænkeboks om åbningsdato

Indehaveren af Bjarnes Fisk og Fisketeria, Karina Stefansen Skinnerup: Det kommer uventet, at vi allerede må åbne for indendørs servering 21. april, men vi skal nok være klar. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Bjarnes Fisk i Lemvig åbner sin restaurant 21. april, mens Café Larsen lige tygger på en dato for genåbningen.

Lemvig: Der har indtil videre været lidt forskellige udmeldinger fra Lemvig-restauranterne om, hvorvidt de er klar til at åbne allerede fra 21. april, hvor det nu er blevet tilladt med både udendørs og indendørs servering.

- Jeg vil gerne melde ud, at vi hos Bjarnes Fisk er klar til at åbne vores restaurant 21. april både ude og inde, siger indehaver Karina Stefansen Skinnerup.

Hun vurderer, at Bjarnes Fisk og Fisketeria kan have cirka 20 gæster inden for med de gældende restriktioner.

Annonce

- Desuden håber vi, at det bliver godt vejr, så der også kan sidde gæster uden for, siger Karina Stefansen Skinnerup.

Hun kalder det meget uventet, at restauranterne pludselig må åbne for indendørs gæster 21. april.

- Det betyder da lige, at man skal have tænkt igennem, hvordan det kan lykkes. Men det skal lykkes. Vi er så klar til endelig at komme i gang igen, siger Karina Stefansen Skinnerup.

Ikke blot at låse op

Hos Café Larsen kan den ansvarlige leder, Torben Larsen, ikke umiddelbart slynge en dato ud for cafeens genåbning.

- Den tygger vi lige på et døgns tid endnu. Jeg tænker, at vi er klar til at melde noget ud i løbet af weekenden, siger Torben Larsen her fredag eftermiddag.

Café Larsen kører i øjeblikket med takeaway, og det fortsætter, indtil de mere almindelige forhold overtager scenen.

- Det er jo ikke blot at låse døren op, når man skal have normalt åbent. Der er mange ting, der skal forberedes, siger Torben Larsen.

Han tilføjer, at hvis man bestiller takeaway, så bliver der formentlig mulighed for, at man kan spise det på stedet, og det kan også tænkes, at åbningstiden for takeaway bliver udvidet.

- Vi kommer selvfølgelig også til at lukke op for frokost inden så længe, men jeg kan bare ikke på stående fod komme med en dato, siger Torben Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce