x
Annonce
Fodbold

Blev far lørdag aften, tjekkede ind på træningslejr i Tyrkiet tirsdag

Mikkel Agger har fået masser af kram af holdkammeraterne efter, at den nybagte far ankom til Tyrkiet tirsdag eftermiddag. Foto: Danni Kristensen
Mikkel Agger er stødt til Viborg FFs træningslejr i Tyrkiet en smule forsinket. Den Lemvig-fødte angriber erkender gerne, at det var svært at sige farvel til kæresten og parrets nyfødte datter.

Side: Viborg FF's delegation i Side blev sent tirsdag eftermiddag en deltager større, da lemvigeren Mikkel Agger med lidt forsinkelse stødte til 1. divisionsholdets træningslejr i Tyrkiet, efter, at han lørdag aften var blevet far til en datter.

Med familieforøgelsen fik Mikkel Agger sat et lykkeligt punktum på en vild og hektisk uge, hvor selv var ramt af sygdom, men måtte glemme alt om det, da den gravide kæreste onsdag blev indlagt efter jordemoder-besøg. Herfra var der som sædvanlig masser af ventetid, men lørdag aften kom datteren så til verden og var sund og rask.

- Vi er bare sindsygt glade og lykkelige begge to, og jeg vil gerne erkende, at jeg ikke har tænkt på fodbold i de her dage. Jeg har sporadisk fulgt lidt med i, hvad der foregik hos jer i Tyrkiet, men ellers handlede det om os, sagde Mikkel Agger efter ankomsten til Tyrkiet.

- Det er det største, som jeg har oplevet. Jeg har ikke været far så længe, men bare det at se hende og få hende i armene er det største i mit liv, sagde angriberen, der da også havde lidt svært ved at sige farvel til den lille familie, da han tidligt tirsdag satte kursen mod Tyrkiet.

- Det var hårdt, det vil jeg gerne erkende, men nu er jeg kommet herned og har mødt drengene - og det er da superrart at komme i gang med det, som det handler om hernede, og det er godt, at jeg har nogle gode gutter omkring mig, sagde han.

Fra onsdag går det så løs med fodboldtræningen.

- Jeg skal nok indfinde mig med det, men det skal nok komme stille og roligt. Men jeg har da noget i baghovedet, som fylder rigtig meget i øjeblikket, sagde han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sammenlægning må udskydes

Kultur

Kirken sender prædiken på video

Annonce