Annonce
Holstebro

Bliv nabo til politiet: Hul i byen skal fyldes op med nye boliger

Det er et område på cirka 10.000 kvadratmeter, som ligger tomt mellem retsbygningen og politistationen ved Stationsvej. Nu vil kommunen lave en plan for, hvordan der kan bygges boliger i området. Ill.: Holstebro Kommune
Nord for retsbygningen ligger et stort ubebygget område, som kommunen ejer. Nu vil kommunen have en plan for, hvordan området kan blive fyldt ud med boliger.
Annonce

HOLSTEBRO: Der er bygget masser af store bygninger ved Stationsvej i de senere år: Retsbygning, politistation, center for sundhed, Gråkjær Arena og flere andre.

Men netop mellem retsbygningen og politistationen ligger et større ubebygget areal, som ligger ved Stationsvej og Godthåbsvej.

- Det er en lidt kedelig strækning, når man kører fra nord ind i byen. Der er ungdomsboliger på vej i den gamle godsbygning, men det ubebyggede hul bør vi også have fyldt ud, siger Klaus Flæng (S), der er formand for teknisk udvalg.

Området grænser op til Ewaldsvej og Wesselsvej, hvor der de seneste år er bygget flere lave boliger i to etager, som ligger på små byggegrunde og med fælles grønne områder.

- Jeg forestiller mig, at det bliver et tilsvarende byggeri i det område, som ligger tilbage, siger Klaus Flæng.

Området er på cirka 10.000 kvadratmeter, og det kunne give plads til 10-12 parcelhuse - eller cirka 30 tæt-lave boliger, som altså vil blive nabo til domstol og politiet.

Kommunen er nu på vej til at afsætte 300.000 kroner til at undersøge området med henblik på en lokalplan, som gør det muligt at bygge boliger med tilhørende friarealer og plads til parkering. Denne udgift vil senere blive indregnet i byggemodningen af området.

Der skal både laves en jordbundsundersøgelse, og området skal måles op af en landmåler.

- Jeg glæder mig til, at området bliver færdigt, siger Klaus Flæng om sagen, som skal diskuteres på næste møde i teknisk udvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce