Annonce
Sport

Bliver 'ægte' midtjyde: Lokalt boldtalent skifter til grønt

Kontrakten mellem Hassan Dahir og Viborg FF blev markeret med en symbolsk fotografering på Energi Viborg Arena for nylig. Til stede var (fra venstre) rekrutteringsansvarlig og lærer på Hald Ege Efterskole Christian Sivebæk, talentchef i Viborg FF Rasmus Stenild, Hassan Dahir og Amel Rizvanovic, træner i Struer Boldklub og personlig rådgiver for Hassan Dahir. Privatfoto

Struer: Det lokale fodboldtalent, Hassan Dahir, kan om få dage fejre sin 15 års fødselsdag, og det sker i grønt, farverne for hans nye klub, Viborg FF.

Hassan Dahir tegnede for kort tid siden sin første professionelle kontrakt, og det blev med de midtjyske superligaoprykkere. Dermed skiftede han også sin tidligere klub, FC Midtjylland, ud med det, som domkirkebyens fodboldfans selv betegner som "det ægte midtjylland".

Efter sommerferien skal Hasasn Dahir begynde et ophold på Hald Ege Efterskole lige uden for Viborg.

Annonce

På efterskolen kan han kombinere en professionel livsstil med skolearbejdet og alle de nye kammerater. Struer Kommune har støttet det lokale fodboldtalent med 40.000 kroner til skoleopholdet.

Klubber som Vejle Boldklub, SønderjyskE og AGF, var også interesseret i talentet fra Struer, men Viborg FF var mest interessant, blandt andet fordi byen kun ligger 45 minutters togtur fra Struer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Christian Eriksen er stabiliseret efter kollaps på banen: - Flere spillere og tilskuere græd

Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce