Annonce
Holstebro

Bliver de Årets Guldkantiværksætter

eGastro med Thomas Henriksen og Peter Mortensen er nomineret som Årets Guldkantiværksætter, som gives til en virksomhed, som er et fremragende eksempel på, at Udkantdanmark og vækst sagtens kan gå hånd i hånd. Pressefoto

eGastro fra Lemvig er nomineret til fornem iværksætterpris blandt kandidater fra det ganske land.

En Lemvig-virksomhed er på vej mod en fornem iværksætterpris. eGastro, som drives af Peter Mortensen og Thomas Henriksen, er blandt de seks finalister, som nu dyster prisen som Årets Guldkantiværksætter. Det er en af seks IVÆKSTpriser, som hvert år bliver uddelt. Årets Guldkantiværksætter uddeles til den person eller virksomhed, der står som et fremragende eksempel på, at Udkantsdanmark og vækst sagtens kan gå hånd i hånd.

Det er en fornem pris, som bliver arrangeret af erhvervsportalen IVÆKST i samarbejde med Google, Deloitte, e-conomic, Codan og ASE.

Peter Mortensen er netop kåret som Danmarks bedste slagter, og nu er han så igen nomineret i en fornem pris - denne gang til virksomhedens internet-handel eGastro sammen med Thomas Henriksen, der uddannet fotograf, men er gået ind i denne branche. eGastro leverer kød, fisk og andre produkter af høj kvalitet direkte til gadedøren over hele landet via PostDanmark.

eGastro er historien om et venskab mellem en slagter og en fotograf. De er gået sammen om at starte et slaraffenland for den madglade og kvalitetsbevidste forbruger. Baseret på lokale råvarer og med fokus på at præsentere det bedste fra Vest sender eGastro smagen af Lemvig ud i det ganske land.

»Vi er nomineret ud af et stort antal iværksættere over hele landet, og det er vi naturligvis meget stolte af. Det her er med til både at sætte vores egen virksomhed, men også Lemvigegnen på Danmarkskortet på en meget positiv måde,« siger Thomas Henriksen, efter han har fået at vide, at eGastro er blandt de nominerede.

»eGastro er indstillet som et lysende eksempel på, at en forretning solidt funderet i den vestjyske muld sagtens kan se hele Danmark som sin markedsplads,« siger han.

Det er op til danskerne at kåre vinderen blandt de nominerede. Man går ind på www.ivækstprisen.dk og stemmer på en kandidat.

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen gives til firmaer, der har udmærket sig på vækstskalaen, men prisen handler også om den gode iværksætterhistorie. Derfor er IVÆKSTprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes, men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Få overblikket: Disse grupper skal vaccineres i april

Annonce