Annonce
Holstebro

Bliver de Årets Guldkantiværksætter

eGastro med Thomas Henriksen og Peter Mortensen er nomineret som Årets Guldkantiværksætter, som gives til en virksomhed, som er et fremragende eksempel på, at Udkantdanmark og vækst sagtens kan gå hånd i hånd. Pressefoto

eGastro fra Lemvig er nomineret til fornem iværksætterpris blandt kandidater fra det ganske land.

En Lemvig-virksomhed er på vej mod en fornem iværksætterpris. eGastro, som drives af Peter Mortensen og Thomas Henriksen, er blandt de seks finalister, som nu dyster prisen som Årets Guldkantiværksætter. Det er en af seks IVÆKSTpriser, som hvert år bliver uddelt. Årets Guldkantiværksætter uddeles til den person eller virksomhed, der står som et fremragende eksempel på, at Udkantsdanmark og vækst sagtens kan gå hånd i hånd.

Det er en fornem pris, som bliver arrangeret af erhvervsportalen IVÆKST i samarbejde med Google, Deloitte, e-conomic, Codan og ASE.

Peter Mortensen er netop kåret som Danmarks bedste slagter, og nu er han så igen nomineret i en fornem pris - denne gang til virksomhedens internet-handel eGastro sammen med Thomas Henriksen, der uddannet fotograf, men er gået ind i denne branche. eGastro leverer kød, fisk og andre produkter af høj kvalitet direkte til gadedøren over hele landet via PostDanmark.

Annonce

eGastro er historien om et venskab mellem en slagter og en fotograf. De er gået sammen om at starte et slaraffenland for den madglade og kvalitetsbevidste forbruger. Baseret på lokale råvarer og med fokus på at præsentere det bedste fra Vest sender eGastro smagen af Lemvig ud i det ganske land.

»Vi er nomineret ud af et stort antal iværksættere over hele landet, og det er vi naturligvis meget stolte af. Det her er med til både at sætte vores egen virksomhed, men også Lemvigegnen på Danmarkskortet på en meget positiv måde,« siger Thomas Henriksen, efter han har fået at vide, at eGastro er blandt de nominerede.

»eGastro er indstillet som et lysende eksempel på, at en forretning solidt funderet i den vestjyske muld sagtens kan se hele Danmark som sin markedsplads,« siger han.

Det er op til danskerne at kåre vinderen blandt de nominerede. Man går ind på www.ivækstprisen.dk og stemmer på en kandidat.

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen gives til firmaer, der har udmærket sig på vækstskalaen, men prisen handler også om den gode iværksætterhistorie. Derfor er IVÆKSTprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes, men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Hvalen skal formentligt obduceres men bliver liggende hele mandagen

Leder For abonnenter

Jamen, det er jo næsten allerede et nærhospital, som er blevet indviet i Lemvig

Sport

Lemvig-spiller springer ud som homoseksuel: - Reaktionerne fra holdkammeraterne var, som jeg håbede

Navne

Lemvig Kommune skal have ny chef

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Holstebro

Mona og Jesper Brink har renoveret og vedligeholdt i 25 år: Nu gider vi ærligt talt ikke mere - nu vil vi bare nyde!

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Lemvig

24-årig lemviger til tops på radikales liste til folketingsvalget

Livsstil

Maskinmester er gået i land og har fået godt gang i sit chokoladestøberi: Jeg løber hurtigt tør for tid

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Lemvig

Et sjældent syn: Usædvanlig stor vågehval er drevet i land

Lemvig For abonnenter

Hvad nu? Prisen for en oprensning af depotet ved Høfde 42 kan eksplodere

Sport

Mølgaard efter nedrykning: - Planen er, at jeg skal videre til sommer

Annonce