Annonce
Navne

Bo Nørgaard ny salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S

Adm. direktør Morten Krusborg til venstre byder salgschef Bo M. Nørgaard velkommen. Pressebillede
Bo Nørgaard kommer fra en stilling som produkt- og salgschef hos N.C. Nielsen.

Ulfborg: Bo Nørgaard er 1. juli ansat som salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S. Bo Nørgaard får dermed ansvaret for hele salgsteamet samt alt salg af nye JCB produkter og brugte maskiner i Danmark.

Han kommer med en stærk baggrund indenfor salg og kommer fra en stilling som produkt- og salgschef for Heavy duty maskiner hos N.C. Nielsen.

Bo Nørgaard har stor erfaring indenfor teknisk salg til både landbrug og entreprenørbranchen samt til industrikunder.

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Nicolaisen & Larsen A/S og være med til at stå spidsen for en af de stærkeste brands på markedet, jeg ser frem til være med til bidrage til den positive udvikling sammen med den øvrige ledelse, siger Bo Nørgaard i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Bo Nørgaard er bosiddende i Hurup Thy med sin kone og deres to drenge med begge ben plantet i den vestjyske mul.

- Vi er glade for at Bo Nørgaard er startet hos os og det er vi sikre på at mange af vores kunder også vil være. Han kender allerede mange af kunderne, og med hans mange års erfaring indenfor teknisk salg og kendskab til branchen vil han også hurtigt få noget fra hånden og være med til at bringe firmaet frem imod de strategiske pejlemærker, der er sat, siger Morten Krusborg, administrerende direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig lemviger kørte galt ved Skive

Lemvig

Indbrud hos Bay Art under opklaring

Annonce