Annonce
Erhverv

Boblende glad frisør efter vild genåbning: - Jeg er total på fuld tid igen

Smilet er for alvor fundet frem igen hos Jane Bech, der har frisørsalonen By Jane Bech i Struer. Arkivfoto: Morten Stricker
Jane Bech er mere end lykkelig for at være kommet i gang igen og for, at hun nu har fået selskab i salonen.

Struer: Frisør Jane Bech, som har til huse i Fiskergade i Struer, har brugt coronatiden til både at tænke lidt og derefter ændre på tingenes tilstand.

Helt konkret har det givet sig udslag i, at hun ikke var ene om at stå i døren, da frisørerne efter påske igen fik lov at hive saksen frem.

Marit Strøm Mortensen er rykket ind sammen med Jane Bech i Fiskergade, så der nu er to frisører under samme tag.

Annonce


Det gik bare fra 0 til 1000. Hold nu op, vi har haft travlt. Det har virkelig været vildt.

Jane Bech, frisør, Struer


Marit Strøm Mortensen har ifølge den nye makker tidligere været frisør i Holstebro, men kommer selv fra Struer.

De to har hvert sit firma og supplerer hinanden rigtig godt, lyder det fra Jane Bech, som tidligere har haft selskab af Frk. Stampes Fodklinik & Velvære.

Hun har under coronaen valgt at flytte sin forretning hjem i privaten.

- Jeg kunne mærke, at jeg ikke skulle stå alene, og så havde jeg hørt meget om Marit Strøm Mortensen, fortæller Jane Bech:

- Så jeg kontaktede hende i coronatiden for at høre, om hun var interesseret i et samarbejde.

Træt, men glad

Det var Marit Strøm Mortensen, og den korte fortælling er, at de to på mange måder er ens, men også har hver deres niche.

- Vi har brugt nedlukningen til at renovere salonen og gøre den klar, siger Jane Bech og klar, det skulle de være.

- Det var dejligt at komme i gang igen, og det gik bare fra 0 til 1000. Hold nu op, vi har haft travlt. Det har virkelig været vildt, forklarer Jane Bech.

Rigtig mange onlinebookinger, men også en glødende telefon og sms'er, hvor folk lige skulle være helt sikre på, at de nu havde fået den tid.

- Vi har kørt med udvidet åbningstid, og jeg tror, vi kommer til at køre en uge eller 14 dage mere med rigtig mange, siger Jane Bech, som er kommet tilbage efter et længere sygeforløb.

- Jeg er total på fuld tid igen. Der er ingen problemer med noget som helst, selv om jeg har arbejdet noget mere end de 37 timer nu her.

Kalenderen er da også på det nærmeste booket helt indtil sidst i maj.

- Vi er trætte, men glade, når vi går hjem hver aften. Der er en vildt fed stemning, når vi er to, og så er det fuldstændig fantastisk at komme i gang igen. Det sætter man virkelig pris på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce