Annonce
Lemvig

Bogbussen er på vej - nu også med holdeplads i Lemvig

Lemvig biblioteks bogbus - udsmykket af Hans Morten, Nørre Nissum. Pressefoto: Lemvig Bibliotek
Annonce

Lemvig: Siden landet lukkede ned på grund af coronasituationen i marts, har bibliotekets bogbus holdt i garage. Men fra mandag den 10. august er den på vejene igen – dog med visse ændringer.

På grund af den begrænsede plads i bussen, vil kun ganske få personer få adgang af gangen, så man skal forberede sig på at skulle stå lidt i kø udenfor, inden man kan komme ind.

- Når man er inde i bussen for at låne, så vil vi også gerne bede om, at man ikke bruger alt for lang tid på at finde nye bøger og film, hvis der er kø udenfor, siger bibliotekets kommunikationsmedarbejder Sofie Sidelmann Yderstræde.

Annonce

Ændringer

I begyndelsen er der en bibliotekar med bussen foruden chaufføren. Meningen er, at man skal aflevere sine bøger i kasser udenfor for at spare tid på besøget inde i bussen, og så sørger bibliotekaren for at aflevere dem i løbet af dagen. Bibliotekaren skal også holde lidt øje med, om køen udenfor vokser, og om det snart er tid til at ”skifte ud i kunderne” inde i bussen.

Køreplanen er blevet justeret en smule, og der er kommet et helt nyt stop på ruten om mandagen. Det er ud for Industrivej 25b i Lemvig, hvor den vil holde fra klokken 18.15 til 18.45. Desuden er stoppet i Nørre Nissum by blevet flyttet fra genbrugsbutikken til Kirkebyen ved Nørre Nissum Efterskole.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce