x
Annonce
Kultur

Boksere arbejder på ny dato

Der bliver ikke noget boksestævne i Tangsø Centret i slutningen af marts. Lemvig Bokseklub håber i stedet at gennemføre stævnet i efteråret. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Bækmarksbro/Lemvig: Publikum, der er til tørre tæsk, må væbne sig med tålmodighed.

Lemvig Bokseklub har i lighed med stort set alle andre arrangører været nødt til at aflyse et arrangement. Det drejer sig om klubbens Fight Night, der skulle have været afviklet i Tangsø Centret 28. marts.

Bokseklubbens formand, Jens Christian Mølgaard, ærgrer sig over aflysningen. Men han har ikke tabt modet, og han arbejder i stedet på at finde en ny dato.

- Jeg syntes ellers, vi havde fået et godt program. Blandt andet skulle den tidligere EM-sølvvinder Yvonne Bæk Rasmussen have været i ringen. Men nu prøver vi i stedet at finde en dato i løbet af oktober, hvor vi kan afvikle stævnet, siger han.

Jens Christian Mølgaard havde regnet med, at omkring 300 gæster ville være dukket op til boksestævnet. Der ville kun være billetsalg i døren, så klubben har ikke solgt billetter til stævnet på forhånd.

Formanden vil holde fast i, at der næste forår også kommer et Fight Night-stævne, så bokseklubben i den kommende sæson vil stå for to stævner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Forældre vil lade børn blive hjemme efter påske

Annonce