Annonce
Lemvig

Borgerforening: Vi er blevet beroliget

Et lokalplanforslag, der vil tillade helårsbeboelse i Ferring by er netop nu i offentlig høring. Planen er at at holde et offentligt borgermøde 22. oktober om planerne. Illustration fra bilag til teknik- og mijøudvalgets møde.
Borgerforening holdt møde med borgmester og udvalgsformand efter lokalplan blev godkendt
Annonce

Ferring: Den tidligere formand for borgerforeningen i Ferring, Kurt Svennevig Christensen, er umiddelbart tilfreds med det møde, som han dagen efter udvalgsmødet havde med borgmester og udvalgsformand.

- Vi blev på mødet enige om, at det vigtigste er at få en snak med kommunen om, hvad de vil med Ferring. Der har været så mange forskellige meninger. Nogle vil gerne have en udvikling - og så må det være vigtigt at få en snak med os i Ferring, siger Kurt Svennevig Christensen.


Hvis ejendommene bliver brugt, hvad de er søgt til - på Juelsgårdvej som enkeltudlejning eller som hotel - så har vi ikke noget imod det.

Kurt Svennevig Christensen, formand, Ferring Borgerforening


Og det synes han, at han fik. Han blev især beroliget over at høre, at de planlagte huse på Juelsgårdvej ikke skal være store poolhuse, der ofte søges af et ungt klientel.

- Hvis ejendommene bliver brugt, hvad de er søgt til - på Juelsgårdvej som enkeltudlejning eller som hotel - så har vi ikke noget imod det. Men vi vil have noget imod det, hvis det bliver store pool-huse, siger Kurt Svennevig Christensen.

Annonce

Beroliget

På tilsvarende vis mener han, at borgerforeningen har fået vished for, at boligerne på Solitudevej skal være boliger og ikke sommerhuse.

- Politikerne sagde til os igen og igen, at de ikke er interesserede i store sommerhuse i Ferring, og hvis der ikke kommer det, så må vi være tilfredse, siger Kurt Svennevig Christensen.

Han har også noteret sig, at det er erhvervs- og selskabsstyrelsen, der skal sanktionere, hvis et hus på Juelsgårdvej ikke bliver opført med reception og morgenmadssted, hvis det skal fremstå som hotellignende.

- Så langt hen ad vejen blev vi beroliget med hensyn til de store sommerhuse, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce