Navne

Borgerforeningen har peget på Thokil Jalk som Årets Ulfborger

Thorkil Jalk er Årets Ulfborger. Det er tiende gang, at Borgerforeningen udpeger en lokal ildsjæl, der modtager hædersbevisningen. Privatfoto

Ulfborg: Årets Ulfborger er for 10. gang blevet udpeget blandt byens mange ildsjæle, og valget faldt denne gang på kunstnerisk leder af Bredgades Lullebier, Thorkil Jalk.

- Årets Ulfborger har virkelig sat byen på det kunstneriske landkort og været med til utrætteligt at finde på mange spændende ting. Du har selvfølgelig ikke selv stået med det hele, men du har i 36 år været tovholderen og en stor ildsjæl, der i stærkt samspil med andre dygtige personer har sørget for, at der har været mange spændende forestillinger i Biokuben, fortæller Mette K. Josephsen om årets prismodtager i en pressemeddelelse fra Ulfborg Borgerforening.

Thorkil Jalk hyldes for at skabe en helt unik stemning omkring både tilhørere og de optrædende.

"Der er helt sikkert mange af de optrædende du har fået overbevist om, at de kunne mere end de selv troede, og som derved har fået, den måske savnede selvtillid stivet at. Det sociale har altid ligget dig meget på sinde", hedder det i hyldesten".

- Du har i mange år været kunstnerisk leder af Bredgades Lullebier, men er nu lige så stille ved at overgive taktstokken til næste generation, men der er ingen tvivl om, at du også i fremtiden vil have en finger med i spillet, fastslår Mette K. Josephsen.

0/0
Annonce
Mærkedage For abonnenter

Julemanden ønsker sig en ny hækklipper

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Video: Se med, når storkeungen spiller død for at blive ringmærket

Danmark

Se video af redning: 20-årig sejler reddet op ad vandet efter flere timer i Ringkøbing Fjord

112

Kvinde sad fast i brønd i en time

Lemvig

Evy blev glemt, når hun bestilte en Flextur: Nu har Midttrafik gennemgået klagerne

Lemvig

Tre strande har det reneste badevand

Annonce