Annonce
Lemvig

Borgermøde om oprensning af høfde 42

Det er en stor opgave, der venter de medarbejdere, der skal rydde op i det gamle giftdepot. Foto: Morten Stricker
Endnu uafklaret, hvor mødet skal holdes

Tangen: Region Midtjylland har fortsat fuld gang i at planlægge oprensningen af høfde 42. Det får alle mulighed for at høre mere om på et borgermøde, der ventes holdt i juni.

- Vi stiler efter at holde et borgermøde den 14. juni, siger Jørgen Nørby (V), der er formand for Region Midtjyllands Udvalg for Regional Udvikling, som oprensningen sorterer under.

På udvalgsmødet i mandags fik udvalget en orientering om det igangværende arbejde. Oprensningerne er en stor og kompleks opgave, og derfor får regionen brug for en "bygherrerådgiver", som kan bistå administrationen i udarbejdelsen af entrepriseudbuddet og med ekspertrådgivning i projektperioden.

Annonce

- Denne del har allerede været i udbud, siger Jørgen Nørby, og derfor forventer Region Midtjylland at indgå kontrakt på området i løbet af næste måned. Det skal bane vejen for, at arbejdet med at rense op kan komme i udbud i løbet af efteråret.

- Og så er vi i gang med en oprydning inden udgangen af 2022, siger Jørgen Nørby.

Det er nogle af de ting, som Region Midtjylland gerne vil informere om på et kommende borgermøde. Stedet for borgermødet er endnu ikke fastlagt, og af samme grund er datoen også kun en foreløbig dato.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce