Lemvig

Borgmester glæder sig over havne og veje

Da transportminister Ole Birk Olesen i efteråret klippede den røde snor på Holstebromotorvejen, var der samtidig skabt forbindelse mellem den sorte og den blå motorvej. Og det glædede borgmester Erik Flyvholm. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: - Det er helt fantastisk, at det er lykkedes os at få motorvej helt til Holstebro Nord og en forlængelse af Nordre Ringvej i Holstebro ud til Vilhelmsborgvej.

Selv knapt fem måneder efter det sidste motorvejsstykke til Holstebro åbnede, kunne borgmester Erik Flyvholm ikke skjule sin begejstring over, at Nordvestjylland er blevet koblet på motorvejsnettet.

- Det betyder rigtigt meget for Lemvig Kommune, at vi nu har fået koblet den blå og den sorte motorvej sammen, sagde han i sit indlæg på Venstres generalforsamling tirsdag aften.

Den blå motorvej er transporten på havene,og her kunne borgmesteren notere sig fremgangen for Thyborøn Havn.

- Det er fantastisk at se udviklingen på havnen i Thyborøn, og der er ingen grund til, at vi ikke skal gå efter at blive den største fiskerihavn i landet. Samtidig har havnen hvert år de seneste tre år også håndteret over 1,5 millioner tons gods, og er dermed ved at arbejde sig op blandt de 11-12 største havne i landet, sagde han blandt andet i sit indlæg.

Med et glimt i øjet tilføjede Erik Flyvholm, at man fremover kan klage direkte til medlemmerne af teknik- og miljøudvalget, hvis man opdager huller i vejene.

- Vi har hjemtaget opgaven med at vedligeholde vejene efter opgaven har været udliciteret til NCC og Colas. I år har vi sat fem millioner kroner ekstra af til området, og der er yderligere fem millioner kroner til indkøb af maskiner. Så fremover er det teknik- og miljøudvalget, der skal prioritere området, sagde borgmesteren.

0/0
Annonce
Lemvig

For sent at lave om - yngste skolebørns skoledag bliver ikke ændret

Lemvig For abonnenter

Politikere afkrævet svar: Hvornår renses høfde 42 op?

Lemvig

Færre deltagere løb stafet rundt om søen

Lemvig For abonnenter

Godt med motion i den friske luft

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

Annonce