Annonce
Debat

Borgmester næste gang?

Kurt Josefsen. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: For nogen er det et nemt svar, for andre et svar der kræver mod.

Jeg har selv valgt at træde tilbage i borgmesterkandidat-valget i Venstre Holstebro. Grundet arbejde der kræver en stor del opmærksomhed. Den opmærksomhed ville så gå fra min indlevelse i et valg. Derfor var det, det nemmeste valg. Et borgmesterkandidatvalg er en elitesport, som kræver 100 procent indlevelse. Kan man ikke levere dette, skal stafetten gå til næste kandidat.

Jeg var af den overbevisning, at de tre andre sagtens kunne frembringe den bedste kandidat. Efter jeg trak mig, trak to mere sig så.

Nu har vi Kenneth Tønning. Han har mine bedste anbefalinger.

Jeg har kendt Kenneth igennem et stykke tid nu. Vi deler heldigvis de samme værdier, som iværksætteri, fremdrift og mod.


kulle vi eksempelvis love en svømmehal et udvalgt sted i byen, så kommer den også!

Kurt Josefsen, byrådskandidat (V)


Jeg er af den overbevisning, at Venstre Holstebro Kommune vil stille et hold, som ikke “bare” vil i byrådet, men vil i byrådet for at skabe udfordringer, forandringer og nytænkning. Samtidig hersker der på det nye hold en “nu skal der ske noget-ånd”.

Jeg glæder mig meget til at være en del af et superhold, som vil sætte tydelige aftryk i Holstebro Kommune i mange år frem.

Vores nuværende borgmester trækker i arbejdstøjet endnu engang, super cadeau for det. Men spørgsmålet er, skulle han mod alle forventninger vinde, bliver han så siddende den næste periode ud, eller tager han to år, for så at give stafetten videre til den næste tilfældige partikompagnon, som ingen ved hvem er?

Alternativet er at vælge den rigtige fra starten. Og hvorfor så ikke gør det rigtige, tage det rigtige parti fra starten og være sikker på, at der tages aktion på de sager, man blandt andet går til valg på.

Skulle vi eksempelvis love en svømmehal et udvalgt sted i byen, så kommer den også!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce