Annonce
Lemvig

Borgmesteren søsætter idé: Hvorfor ikke bruge spidsen af Vinkelhage til en helt ny aktivitet

Spidsen af Vinkelhage kystsikres, men bruges ikke. Hvorfor ikke finde et udviklingsprojekt, der kan gavne alle aktører i området og kommunens gæster? Foto: Lars Kamstrup
Spidsen af Vinkelhage kystsikres, men hvorfor ikke benytte lejligheden til at finde et udviklingsprojekt til at forvandle området til en perle

Lemvig: Lemvig Kommune er på vej med 1,5 millioner kroner til kystbeskyttelse ved Lemvig Marina og Lemvig Roklub - på den yderste spids af Vinkelhage.

Kystbeskyttelsen skal sikre de to aktiviteter, men det bør ikke blive ved det, mener borgmester Erik Flyvholm (V).

Han søsætter tanken om, at spidsen af Vinkelhage kan blive en perle til glæde for både kommunens egne borgere og kommunens mange gæster.

Annonce

- Nu sikrer vi området, men det kan blive en perle, som kan indgå i de mange aktiviteter, vi har i forvejen vigen rundt, mener borgmesteren.


Det myldrer med vinterbadere, roere, sejlere, surfere og mange andre, og hvorfor så ikke supplere dem med et nyt tiltag, som ligger helt ude på spidsen - et meget attraktivt sted.

Erik Flyvholm, borgmester


Der er mange aktiviteter i nærheden så som roklub, sejlklub, marina, feriecenter, hotel, campingplads, badestrand og sommerhuse.

- Der er er stor aktivitet de steder. Det myldrer med vinterbadere, roere, sejlere, surfere og mange andre, og hvorfor så ikke supplere dem med et nyt tiltag, som ligger helt ude på spidsen - et meget attraktivt sted. Der kommer masser af lokale borgere i området i forvejen, og der kommer mange gæster. Det er bynært og let tilgængeligt, så jeg synes, vi skal gå sammen om at idé-udvikle, hvad der kan laves der til gavn for os alle sammen, og så få lavet et udviklingsprojekt. Jeg står ikke  med en pose penge i hånden, men jeg synes, vi skal have nye idéer og tanker frem til aktiviteter og udformning af området, som vil supplere de aktiviteter, der er i forvejen, og som måske kan bidrage med endnu flere, siger borgmesteren.

Perlerække vigen rundt

Han pointerer, at der hele vigen rundt er ved at være en perlerække af aktiviteter, og hvorfor så ikke også på spidsen af Vinkelhage.

- Vi kommer også til området med rensningsanlægget, som skal nedlægges, og der skal vi også indtænke en god måde at udnytte det område på. Det bliver en opgave for det nye byråd, og det kunne området yderst på Vinkelhage også blive, hvis vi kan få udtænkt det helt rigtige udviklingsprojekt. Det er helt oplagt, at så godt placeret et område midt i så mange aktiviteter også må kunne bruges og udvikles, mener han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Stak af med båd og trailer

Annonce